TVC ’28 heeft zondagmiddag moeiteloos af weten te rekenen met tweedeklasser EMMS uit Slagharen. Om 14:00 werd er afgetrapt op Sportpark De Grote Moat.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Al snel was het al duidelijk dat de Tubbergse hoofdmacht geen moeilijke middag tegemoet ging. Zowel Stefan Huiskes als Daan Geerts wisten het net al te vinden te vinden met nog geen tien minuten op de klok. Tussen minuut 20 en minuut 27 vielen er nog eens 4 doelpunten: Allereerst strafte Jeffrey Huizinga een fout achterin af voor de 3-0. Twee minuten later plaatste Okke Schepers de bal naast de keeper na een prachtige aanval via rechts in combinatie met Stef Roelofs. EMMS wist wat terug te doen via een penalty voor de 4-1, maar nog geen twee minuten later lag hij er aan de andere kant ook weer in voor de 5-1 via wederom Okke Schepers. Diezelfde Schepers wist voor rust zijn hattrick nog te bewerkstelligen via een kanonskogel in het dak van het doel. Met de 6-1 ruststand werden de kleedkamers opgezocht.

Met alle goede hoop die de bezoekers naar het veld hadden meegenomen voor de tweede helft werd meteen korte metten gemaakt. Binnen de minuut schoot Stef Roelofs binnen voor de 7-1. De mooiste goal van de dag kwam op naam van Wessel Hofste, die de bal prachtig in de bovenhoek joeg vanuit de lucht. Vervolgens kreeg Stefan Huiskes nog een doelpunt op zijn naam door een toegekende penalty en in minuut 72 werden de dubbele cijfers bereikt nadat Kelvin Stopel de rebound na een kopbal op de paal binnen kon werken. Met de 10-1 op het scorebord werd de wedstrijd uitgespeeld, waarmee TVC ’28 ook de tweede poulewedstrijd in de beker winnend af wist te sluiten.

Volgende week zaterdag speelt TVC ’28 de laatste poulewedstrijd tegen De Esch. Om 14:30 wordt afgetrapt in Oldenzaal. Dinsdagavond zal de hoofdmacht eerst een wedstrijd spelen tegen Achilles in de Tukker Cup. Om 20:00 wordt er afgetrapt in Tubbergen.

TVC ’28 2 wint van Quick’20 2

 

Ondanks dat de mannen van TVC ‘28 2 een te laag baltempo hanteerde en er een 4-tal 100% kansen om zeep waren geholpen werd er in de 35e minuut de 0-1 gescoord door Sjoerd Oosterik na slecht verdedigen van Quick. Dit was tevens de ruststand.

In het begin van de 2e helft werd er erg slordig gevoetbald. Quick kreeg enkele mogelijkheden om gevaarlijk te worden. Gelukkig voor de mannen van TVC ’28 2 ging ook Quick slordig met de kansen om.

Verder in de 2e helft werden er nog een 2-tal kansen door TVC ‘28 2 verprutst en het aluminium stond Quick de (misschien wel verdiende) gelijkmaker in de weg. Gelukkig gaan de punten mee naar Tubbergen. Voor volgende week staat de bekerwedstrijd thuis tegen SDC’12 2 op het programma.

Aanvang 11:15 sportpark de Grote Moat Tubbergen.

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws