Na de knappe 2-3 overwinning van TVC 2 vorige week, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen RKZVC 2 op het programma. Op een zonnig Sportpark de Grote Moat werd rond 11 uur de bal in beweging gebracht. In de eerste helft was RKZVC 2 de dominante ploeg: TVC 2 kwam er eigenlijk niet aan te pas. Tot uitgespeelde kansen leidde het echter niet voor de bezoekers.

In de tweede helft kregen de blauwwitten een voet aan de trapper en werden wat dreigender. RKZVC 2 kwam vooral tot afstandsschoten en voorzetten van de zijkant, maar door goed verdedigen van TVC 2 werd het nooit echt gevaarlijk. In het laatste kwartier gingen beide ploegen vol voor de winst, waar een hoog tempo zich ontwikkelde. TVC 2 werd het gevaarlijkst: na een goede aanval volleerde Kevin Stroot helaas op de lat. Na 90 minuten vond de goed fluitende leidsman het welletjes. Een 0-0 gelijkspel was een logische en terechte uitslag. Positief voor de mannen van René Remie was weer de volle 100% inzet op de mat, wat ook in de kleedkamer tot een 200% bezetting leidde.

Volgende week vindt het echte spektakel niet in Albergen plaats, maar om 11.15 in Tubbergen, als het restant van de gestaakte wedstrijd tegen De Zweef 2 wordt gespeeld.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws