TVC ’28 speelde donderdagavond thuis voor het eerst in de bekercompetitie thuis tegen WVV’34 uit Hengevelde. Op papier een wedstrijd waarbij je al snel een 1tje zou invullen als het een toto voorspelling zou zijn. Immers een 4e divisionist tegen WVV die uitkomt in de 3e klasse. Trainer Bertil Ter Avest had het elftal van te voren goed voorbereid op de wetten van het bekervoetbal en de jongens aangegeven dat er alleen een resultaat mogelijk was wanneer TVC ’28 als een team de wedstrijd in zou gaan en er vol voor zou gaan. Anders krijg je het ook lastig tegen WVV ’34 aldus ter Avest.

TVC ’28 begon niet goed aan de wedstrijd. WVV’34 was brutaal in het druk zetten en wist goed de ruimtes te vinden op het middenveld on de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Tot veel gevaarlijke kansen voor WVV’34 leidde dit echter niet. Daarna kwam TVC ’28 wat beter in het spel. Er kwamen wat kansen voor TVC ’28. Een schot van Sam Holsink ging over en een kopbal van Koen Fleer ging net naast. In de 35e minuut probeerde Koen Leemhuis het maar eens van afstand en zijn schot werd niet goed gepareerd door de keeper van WVV’34 en verdween in het doel. TVC ’28 kwam met een beetje fortuin op voorsprong en ging met een 1-0 voorsprong de rust in.

Na de rust ging WVV’34 op zoek naar de gelijkmaker en TVC ’28 wist niet een overwicht te creëren. In de 54e minuut werd er geklungeld in de achterhoede bij TVC ’28en profiteerde WVV’34. Hierdoor kwam WVV’34 op gelijke hoogte. TVC ’28 wisselde volop om te proberen om de overwinning alsnog over de streep te trekken, maar WVV’34 verdedigde dapper en realiseerde zich dat er een stunt in de lucht hing.

Na 90 minuten was de stand nog steeds gelijk en moesten penalty’s de beslissing brengen. TVC ’28 miste twee keer en WVV’34 schoot alles binnen. Hierdoor gaat WVV’34 terecht door in de beker en zit het bekeravontuur voor TVC ’28 er al weer op. Al met al een teleurstellende avond waar TVC ’28 ich snel over heen moet zetten. Vanaf a.s. dinsdag moet de focus weer op de eerstvolgende competitiewedstrijd. Op zaterdag 28 oktober speelt TVC ’28 om 18.00u thuis tegen SDV Barneveld.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws