Voorbereiding Team Gemeente Tubbergen U13 op 14e editie International U12 Tournament

Dit jaar staat alweer de 14e editie van het International U12 Tournament op de rol. Ook dit jaar zal Team Gemeente Tubbergen U13 meedoen en uiteraard doet TVC JO13-1 ook mee. De spelertjes zijn een jaar ouder dan de deelnemende BVO’s om voldoende weerstand te kunnen bieden. Van alle andere voetbalclubs uit de gemeente Tubbergen zit er in ieder geval één speler in de definitieve selectie. Dat is de opdracht die de toernooicommissie al vanaf de eerste editie in 2007 meegeeft aan de trainer van Team Gemeente Tubbergen U13, in dit geval Niels Kroeze.

Niels Kroeze is voor het 2e jaar op rij de trainer van Team Gemeente Tubbergen U13. De overige staf bestaat uit keeperstrainer Frank Snijders, assistent-trainer Joes Masselink en Thomas Hilberink. Elke speler in de voorselectie, dat zijn er 26 in totaal (waaronder 4 keepers) krijgt een eigen tenue die ze mogen houden. Morgenavond is de eerste training op het hoofdveld en start om 18.30u.

De 14 editie van het International U12 Tournament vindt zaterdag 29 juni plaats bij TVC ’28 in Tubbergen. De opening is om 10.00 uur. De entree is gratis dus noteer dit vast in uw agenda en mis deze mooie voetbaldag niet met talentvolle en fanatieke spelertjes uit Nederland en Duitsland. Het speelschema is al bekend en staat op de Tournify App, klik op onderstaande link om dit te bekijken:

Speelschema 14e editie International U12 Tournament

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws