TVC ’28 beloften doen na lange tijd weer mee met beloften competitie

Diverse jaren hebben de beloften tot en met 21 jaar en twee dispensatiespelers tot en met 23 jaar van TVC ’28 meegedaan aan het prestigieuze Beltona-toernooi van Sparta Enschede. Morgenavond 3 oktober. 25 jaar geleden ontstond binnen Sparta Enschede het initiatief om een competitie speciaal voor jonge, talentvolle voetballers (‘beloften’) te organiseren. In de beginjaren werd de competitie + afsluitende finaledag zelfs afgewerkt met deelname van betaald voetbalorganisaties, maar dit is tegenwoordig niet meer het geval. Over gebrek aan belangstelling valt echter niet te klagen, want dit seizoen nemen liefst 40 verenigingen uit Oost Nederland, verdeeld over 10 poules, deel aan de Sparta Beloften Competitie.

TVC ’28, eerste elftal en jeugd
Afgelopen seizoen schreef het eerste elftal van TVC ’28 geschiedenis door kampioen te worden in de 1e klasse en te promoveren naar de 4e divisie van de KNVB. Onder leiding van Berthil ter Avest probeert TVC 1 komend seizoen met een uitgebalanceerd elftal aan ervaren spelers en jonge talenten sportieve successen te boeken in de 4e divisie. Daarnaast zal TVC ’28 na lange tijd weer deelnemen aan de beloften competitie. Dit past goed bij het beleid van TVC ’28 waarin – aan de hand van een jeugdopleidingsplan – aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van jeugdspelers. TVC ’28 streeft er namelijk naar om eigen jeugd op te leiden voor het 1e en 2e elftal als ook andere elftallen. Daarbij wordt op voetbaltechnisch vlak gestreefd naar een herkenbare speelstijl. En daarnaast wordt bij TVC ’28 voetbal als een kwaliteitsvolle vrijetijdsbesteding voor jeugdspelers, ouders en trainers aangeboden waarbij voetbal nog meer zorgt voor een sociaal bindmiddel tussen jeugdspelers.

TVC ’28 speelt morgen de eerste wedstrijd in de beloften competitie om 19.30u in Geesteren tegen STEVO. Dinsdag 31 oktober speelt TVC ’28 thuis tegen Den Ham om 20.00u. Op dinsdag 21 november wordt er aangetreden tegen de Vroomshoopse Boys. De aftrap is dan ook om 20.00u in Tubbergen.

Download hier de presentatiegids beloften competitie:
Presentatiegids beloften competitie

Vervolgens volgend de returnwedstrijden, zie onderstaande schema:

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws