Het seizoen van ‘één team, één taak’.

Na jarenlang hard werken en toegeleefd te hebben naar dit moment, is het vandaag zover: we kunnen officieel kampioen worden! De twee dagen om dit feest groots te vieren zijn al tot in de puntjes voorbereid, dus er staat nogal wat op het spel.

Om 9.00 uur starten we met een ontbijt in de kantine. Goede koffie, krentenbol, eitje tikken, muziek aan; denkend aan wat komen gaat. Goede sfeer? Check!

De voorbespreking van de wedstrijd start met mooie woorden van de aanvoerster, gevolgd door een motiverend filmpje en een laatste belangrijke noot van de leiding om vandaag vooral te genieten.

Tijdens de warming up, welke geconcentreerd en fanatiek verliep, stroomde sportpark “De Grote Moat” al mooi vol. Na de laatste bemoedigende woorden in de kleedkamer en een luidkeelse yell, verzamelen beide teams zich in de catacomben.

Onder leiding van de scheidsrechter betraden onze tegenstander en wijzelf met een aantal meiden pupillen aan de hand, het veld. Terwijl de namen van beide selecties worden omgeroepen, is de niet-te-missen sfeeractie ook van start gegaan. Rookbommen, fakkels en vuurwerk sieren het decor. Fantastisch om zo de kampioenswedstrijd te mogen beginnen!

Nadat de toeschouwers zijn bedankt en de pupillen van het veld gerend, klinkt het eerste fluitsignaal. The game is on! We weten de stand gelukkig al vrij snel naar 4-0 te brengen, waarmee de meeste spanning er wel vanaf is.  Met het dertiende fluitsignaal is de einduitslag TVC’28 VR2 – De Tukkers VR3 10-0 bepaald, waarna het feest kon losbarsten!

Het waren twee fantastische dagen. We willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid, aanmoediging, felicitaties, gezelligheid en sponsoring! Mede dankzij jullie waren het twee fantastische dagen! Volgend seizoen hopen we iedereen weer te mogen begroeten als we in de 4e klasse gaan strijden!

TVC ’28 VR2

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws