TVC ’28 JO19-1 kampioen in de 4e divisie

Afgelopen zaterdag is TVC ’28 JO19-1 kampioen worden van de 4e divisie. In de laatste wedstrijd van de competitie moest een overwinning gehaald worden tegen Oranje Nassau JO19-1. Na 90 minuten stond het 3-0 voor de ploeg uit Tubbergen en daarmee was het kampioenschap veilig gesteld. De kampioenswedstrijd kon op veel publieke belangstelling rekenen. Veel familieleden, vrienden en jeugdteams waren op de wedstrijd afgekomen.

In een competitie met een aantal grote clubs uit de regio, waaronder Be Quick (Zwolle), Excelsior ’31 (Rijssen) en Rohda Raalte, heeft TVC ’28 zich de beste getoond. In de competitie werden 9 overwinningen geboekt, slechts één keer werd verloren en één keer een gelijkspel.

Teamprestatie

Het succes is toe te schrijven aan een hecht team dat voor elkaar door het vuur wil gaan. Daarnaast beschikt het team over veel talentvolle spelers.

Topscorer

Voetbal is een teamsport. Toch is ook de topscorer vermeldenswaardig. Middenvelder Dennis Dijkstra mag zich kronen tot topscorer van het team. Met maar liefst 10 doelpunten leverde hij een belangrijk aandeel in het succes. Vlak daarachter scoorden Sem Weghorst en Thijs Koopman beide 8 doelpunten.

3e divisie

In de tweede seizoenshelft komt het team uit in de 3e divisie. Het team gaat spelen tegen clubs uit het oosten én noorden van het land. Er ligt een mooie uitdaging waar we tegen clubs als ATC ’65 (Hengelo), NEO (Borne), ACV (Assen) en GVAV-Rapiditas (Groningen) gaan spelen. Om goed mee te kunnen doen in deze competitie moet het team zich blijven verbeteren. Daarvoor zullen de jongens hard moeten blijven werken.

Kampioensfeest

Na afloop van de wedstrijd is het kampioenschap goed gevierd. Jeugdvoorzitter Paul olde Dubbelink had lovende woorden over voor het team en de kaderleden. Er kon met trots worden teruggekeken op de eerste competitiehelft. Na de plichtplegingen kon het kampioensfeest losbarsten. Er was een DJ geregeld in de kantine waar het feest met veel supporters werd gevierd.

Sponsor Huiskes

Het team bedankt sponsor Huiskes voor de sponsoring die voor het team onder andere de kleding verzorgt. Daarnaast is Huiskes natuurlijk al jarenlang hoofdsponsor van de club.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws