TVC ’28 JO13-1 kampioen in de hoofdklasse!

Afgelopen zaterdag werd de droom eindelijk werkelijkheid: TVC JO13-1 is kampioen in de Hoofdklasse!

In een seizoen van pieken en dalen eindigt de JO13-1 op de hoogste piek mogelijk: het kampioenschap! In een competitie van zes teams, waarbij twee keer tegen elk team gespeeld werd, wist TVC de meeste punten te pakken.

Na een eerste seizoenshelft die gerust ‘ongelukkig’ genoemd kon worden, heeft TVC JO13-1 in het voorjaar duidelijk laten zien dat het in de Hoofdklasse thuishoort. Naast het feit dat ze de minste doelpunten tegen hebben, werd er goed verzorgd voetbal gespeeld, als team geschakeld en hard en veel getraind; iets waar de staf ontzettend trots op is.

In deze competitie bleek iedereen aan elkaar gewaagd. Op de laatste speeldag konden er zelfs drie teams kampioen worden! TVC had echter alles in eigen hand en faalde niet, door overtuigend met 1-5 te winnen in en tegen Ommen. Met 22 punten uit tien wedstrijden (7 winst, 1 gelijk, 2 verlies) bleek dit genoeg voor het kampioenschap.

Door deze eerste plaats zal de JO13-1 de nacompetitie in gaan voor promotie naar de 2e divisie. Toppers, van harte gefeliciteerd en succes de komende wedstrijd(en)!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws