Bij deze worden de teamindelingen van het seizoen 2022/2023 gepubliceerd.

Toelichting JO8 t/m JO11

Komend seizoen zullen de teamindelingen voor de leeftijdsgroepen JO8 t/m JO11 er anders uitzien dan dat de meesten gewend zijn. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen JO8 & JO9 en de JO10 & JO11.

Onder 8 & Onder 9

De onder 8 en onder 9 lichtingen zijn gebaseerd op het gelijke kansen principe. Teams worden gelijkwaardig ingedeeld waarbij trainers de kans hebben om na een nader te bepalen periode een nieuwe indeling te maken. Er wordt niet geselecteerd. Zodoende krijgt iedereen dezelfde trainingen aangeboden. Op de zaterdagen wordt eveneens niet geselecteerd. In augustus volgt er een presentatie om het nader toe te lichten.

Onder 10 & Onder 11

In de onder 10 en onder 11 lichtingen wordt getraind in groepen kijkend naar het niveau van het kind. De coördinator zal in samenspraak met de trainers aan het begin van het seizoen een eerste blauwdruk maken van de teams. Aan de hand van de prestaties doordeweeks worden de teams op zaterdag bepaald. Wisselingen kunnen wekelijks plaatsvinden en trainers hebben hier de vrije hand in. In augustus volgt er een presentatie om het nader toe te lichten.

 

Mochten er vragen zijn, dan kan er contact opgenomen worden met de betreffende coördinator. Hiervoor wordt verwezen naar de website-pagina van de technische commissie jeugd, onder het kopje ‘organisatie’.

 

Voor de indeling voor het seizoen 2022/2023, klik hier —> Teamindeling junioren 2022/2023

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws