Teamindeling 7×7 seizoen 2020-2021

Met deze indeling heeft de Technische Commissie alle spelers van TVC '28 ingedeeld in samenwerking met de diverse kaderleden.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze indelingen tot stand zijn gekomen, realiseren wij ons heel goed dat er enkele spelers zijn die niet echt heel blij zijn met hun indeling!!

Dat betreuren wij natuurlijk, maar om z’n 750 spelers in te delen, is het natuurlijk onmogelijk om aan alle voorkeuren/wensen te voldoen.

Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor en zien we elkaar het komende seizoen weer op het mooie Sportcomplex De Grote Moat.

 

Daarnaast hebben we nog plek voor een aantal kaderleden bij de jeugdteams;

  • Assistent trainer bij; JO15-1, JO17-1 en de JO17-3 voor 1 avond in de week
  • Grensrechter bij; MO13-1, MO15-1, JO13-2, JO15-3 en de JO17-3

 

Mocht je iets willen doen voor je kind of gewoon voor jezelf om als vrijwilligers iets te willen doen bij z’n mooie vereniging als TVC ’28, meld je dan aan via; http://nltvc2-zorleasca.savviihq.com/administratie/aanmelden-als-vrijwilliger

 

Voetbalkennis is echt niet altijd nodig en daar waar nodig krijg je ondersteuning van ervaren mensen van de Technische Commissie.

 

Het is leuk en dankbaar werk en alles onder het motto; “vele handen maken licht werk”.

Voor de teamindeling, klik hier —> Indeling 7×7 35plus[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws