Ondertekening arbeids- en vrijwilligersovereenkomsten

Op uitnodiging van de technische commissie en onder toeziend oog van een delegatie van het algemeen bestuur hebben de trainers van de senioren- en juniorenteams van TVC ’28 afgelopen vrijdagavond hun arbeids- en vrijwilligersovereenkomsten getekend.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]

De technische commissie is verguld met het trainersgilde voor komend seizoen en spreekt haar waardering uit voor de jongens/meisjes en mannen/vrouwen die zich hebben aangemeld voor een trainersfunctie. Natuurlijk wenst de technische commissie deze trainers het komende seizoen veel succes en plezier!

Naast het ondertekenen van de overeenkomsten zou Uniek Fysiotherapie afgelopen vrijdagavond een presentatie geven over warming-up voor trainingen en wedstrijden. Gezien de opmars van het coronavirus is besloten deze presentatie niet fysiek te houden, maar op korte termijn via de website van TVC ’28 te delen.

uniek-fysiotherapie-sponsor[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws