Nieuws omtrent indeling teams seizoen 2020-2021

Het RIVM geeft ons gelukkig steeds meer ruimte.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Dit biedt ons als Technische Commissie ook weer mogelijkheden de teamindeling voor het nieuwe seizoen op te pakken. Ons doel is om dit voor 12 juni rond te hebben en aansluitend kenbaar te maken.

Aangezien er de afgelopen periode een tijd lang geen trainingen mochten worden gehouden en het spelen van wedstrijden nog steeds verboden is, is de betrokkenheid van de leden van TVC ’28 op de proef gesteld. De laatste weken zien we het spelplezier en -vreugde gelukkig weer terug op de trainingsvelden. Alleen nog wel zonder ouder(s)/ verzorger(s) als toeschouwers op het sportcomplex van TVC ’28. Dit maakt het voor de Technische Commissie ook lastiger hen te vragen voor een kaderfunctie. Daarom vragen wij via deze weg of er ouders/verzorgers zijn die graag een kaderfunctie willen vervullen bij hun zoon of dochter. Zo ja, laat dat dan even weten via de betreffende coördinator of mail naar: hansrikhof@hotmail.com.

Als Technische Commissie kijken wij uit naar een nieuw voetbalseizoen met hopelijk weer volop wedstrijden en supporters langs de lijnen bij TVC ‘28, zodat we samen kunnen genieten van alles wat voetballen ons te bieden heeft.

Met vriendelijke groet,

Leden van de Technische Commissie[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws