Interesse? In 4 stappen ben je lid van deze prachtige vereniging!

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Heeft uw zoon of dochter aanleg voor voetbal of vindt hij of zij het gewoon leuk met een bal te spelen? En zit uw zoon of dochter ook nog eens in groep 1, 2 of 3? Laat hem/haar dan stralen in het blauwwitte tenue van TVC ’28!

Bij TVC ’28 staan enthousiaste en ervaren trainers klaar om kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met het voetbalspelletje. De trainers volgen hierbij de richtlijnen van het KNVB-welpenvoetbal. Aan de hand van speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen ontdekken jongens en meisjes op jonge leeftijd hoe leuk voetbal kan zijn! Het voetbalveld wordt een speeltuin waarin voetballen centraal staat!

TVC ’28 voelt zich nauw verbonden met de samenleving van Tubbergen en staat hier middenin. Op de velden van TVC ’28 zien we dat sport verbroedert en vriendschappen voor het leven worden gesloten. Het sociale karakter speelt een grote rol en daarin draagt TVC ’28 graag haar steentje bij. Met de inzet van veel vrijwilligers zorgen we bij TVC ’28 voor een veilige en ongedwongen omgeving waar uw kind zichzelf mag zijn en lid kan worden van een (h)echte voetbalfamilie!

Vindt u TVC ’28 ook een geschikte vereniging voor uw zoon of dochter om zich sportief en sociaal te ontwikkelen én om plezier te beleven aan het voetballen? Meld dan uw zoon of dochter aan via de website van TVC ‘28 www.tvc28.nl (klik hier voor de juiste pagina). Heeft u nog vragen, dan vernemen wij die natuurlijk graag via activiteiten@tvc28.nl.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws