Hoe krijgen we de jeugd weer voetbalfit?

Vanaf 4 mei beginnen de trainingen weer bij TVC ’28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Om de trainingen onder de richtlijnen van het RIVM (waaronder het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar) goed vorm te geven, maken de trainers gebruik van specifieke oefeningen volgens de VTON-voetbalmethode. VTON staat voor Voetbaltechnische Ontwikkeling Nederland.

 

De technische commissie junioren heeft voor de VTON-voetbalmethode gekozen om daarmee tot een evenwichtig trainingsprogramma te komen. Op een plezierige, leerzame en uitdagende wijze wordt tegemoetgekomen aan het potentieel onder de jeugdspelers. Trainers en spelers werken samen aan concrete doelstellingen. Ook in deze ingewikkelde en onzekere tijden worden met de VTON-voetbalmethode meer dan 950 kant-en-klare trainingen ondersteund. Vanaf 4 mei komt op de trainingen van TVC ’28 alles weer aan bod; techniek, tactiek, fysiek en mentaal. Hiermee wordt geprobeerd de spelers en speelsters weer snel voetbalfit te krijgen.

 

Voor meer informatie kijk dan eens op https://www.vton.nl of voor nog meer inspiratie https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws