Gaat het weer lukken voor de meiden van MO17…?

Een verrrasing hangt in de lucht bij het damesvoetbal. De meiden van MO17 staan op dit moment fier bovenaan en met nog enkele wedstrijden te gaan, hangt het kampioenschap in de lucht. Zaterdag 21 mei is de eerste mogelijkheid om de kampioensvlag te hijsen. Uit bij Wilhelminaschool in Hengelo zal er gewonnen moeten worden.

Wat niemand in de winterstop voor mogelijk had gehouden, kan dan toch gebeuren. Na het kampioenschap in de voorjaarscompetitie in de 2e klasse, kunnen de meiden nu kampioen worden in de 1e klasse. Een knappe prestatie waar de meiden hard voor gewerkt hebben en wat ze zelf hebben afgedwongen. Met een hoge trainingsopkomst, goede teamspirit en lol met elkaar staan ze bovenaan. De tegenstanders waren niet mis en allemaal MO17-1 elftallen. Emos, Colmschate, Markelo, Wilhelminaschool, allemaal voetbalclubs die al jaren boven in meedraaien met meiden teams, zijn verslagen. En als het lukt, dan wordt er misschien volgende jaar wel hoofdklasse gevoetbald. En dat kan de allereerste keer zijn voor een MO17-elftal bij TVC ’28!

Mocht u de meiden nog willen zien spelen, zoals gezegd a.s. zaterdag 21 mei spelen we in Hengelo (12:30 uur), de week erop thuis tegen Berghuizen (12:30 uur).

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws