Contractverlenging trainers TVC ’28 1

“De Technische Commissie van TVC ’28 is verheugd bekend te maken dat Michiel Mensink en Koen Reinerink langer aan de club verbonden blijven.”

Na de eclatante zege van afgelopen zondag heeft het eerste elftal van TVC ’28 (terecht) de titel ‘herbstmeister’ op zak. Voor de technische commissie natuurlijk des te meer reden spijkers met koppen te slaan. De technische commissie is dan ook verheugd te melden dat met het trainersgilde van TVC 1 een akkoord is bereikt over contractverlenging.

Zowel hoofdtrainer Michiel Mensink als assistent-trainer Koen Reinerink hebben hun contract met een jaar verlengd. Beide trainers zien nog voldoende uitdaging en potentieel in de huidige spelersgroep. De drive van beide mannen werkt aanstekelijk en heeft een positief effect op het eerste elftal van TVC ’28. De aantrekkelijke speelstijl en daarmee behaalde resultaten spreken voor zich en stemmen binnen TVC ’28 breed tot tevredenheid.

De technische commissie van TVC ’28 wenst beide heren veel succes bij de verdere ontwikkeling van hun elftal! Mogelijk kan de titel ‘herbstmeister’ aan het eind van dit seizoen verzilverd worden.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws