Bekendmaking teamindeling voor het seizoen 2020-2021

Deze indeling is tot stand gekomen door de Technische Commissie van TVC '28 in samenwerking met de diverse kaderleden. Daarnaast is de indeling van de jeugdleden gebaseerd op het jeugdopleidingsplan dat TVC '28 hiervoor hanteert.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Het betreft nu de bekendmaking van;

  • Alle jeugdteams
  • Alle Damesteams

Dinsdagavond zullen de Seniorenteams 1e, 2e en het 3e van TVC bekend gemaakt worden. Alle overige teams worden eind van deze week bekend gemaakt via deze site.

Zoals jullie zien zijn nog niet alle kaderplekken ingevuld en zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers.

Voetbalkennis is echt niet altijd nodig en daar waar nodig krijg je ondersteuning van ervaren mensen van de Technische Commissie.

Het is leuk en dankbaar werk en alles onder het motto; “vele handen maken licht werk”.

Interesse om iets te doen bij een team waarin uw zoon of dochter voetbalt, neem dan contact op met de coördinator van de betreffende leeftijdsgroep. Zie hiervoor; http://nltvc2-zorleasca.savviihq.com/organisatie/technische-commissie-junioren/.

De meeste teams zullen eind augustus begin september weer beginnen te trainen, om zo in het weekend van 19/20 september klaar te zijn voor de start van de voetbalcompetitie.

Rest ons nog om iedereen een mooie en sportieve vakantie toe te wensen

en zien iedereen graag weer gezond terug bij de trainingen en

de wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen.

Klik hier voor de indeling van de juniorenteams: Indeling Jeugd 2020-2021

Klik hier voor de indeling van de damesteams: Indeling Dames 2020-2021 [/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws