Wedstrijdinformatie TVC ’28 – STEVO

Aankomende zondag staat voor de competitiestart de derby tegen STEVO op het programma. Deze zal vanwege de coronamaatregelen in aangepaste vorm plaatsvinden.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Toeschouwers en livestream

Gezien de huidige coronamaatregelen is een gelimiteerd aantal toeschouwers toegestaan. Hierdoor zijn er geenplaatsen meer beschikbaar op het sportcomplex van TVC ’28. Voor de ‘thuisblijvers’ kan de derby via een livestream worden gevolgd. De link naar deze livestream zal een uur voor aanvang van de derby op de (sociale) media van TVC ’28 worden gepubliceerd. Daarnaast zal RTV Oost opnames maken. De samenvatting is ‘s avonds te zien op RTV Oost.

 

Toegang tot het sportcomplex van TVC ’28

Voor de toegang tot het sportcomplex van TVC ’28 is onderaan dit bericht een plattegrond weergegeven. Wij verzoeken diegene, die zich aangemeld heeft of uitgenodigd is, het sportcomplex van TVC ’28 te betreden en te verlaten via de aangewezen in- en uitgangen. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen, kom dan niet naar het sportcomplex van TVC ’28! De poorten zijn geopend vanaf 13:00 uur.

 

Jeugd TVC ’28

De jeugd van TVC ’28 en Vak-T kunnen naar binnen en buiten via de op de plattegrond aangewezen in- en uitgang.

 

Overige wedstrijden op het sportcomplex van TVC ’28

Elftallen die op zondag 20 september een wedstrijd spelen op het sportcomplex van TVC ’28, kunnen het sportcomplex betreden via de grote poort achter de kleedkamers. Elftallen van TVC ’28 die een uitwedstrijd spelen kunnen bij terugkomst ook via die ingang het sportcomplex betreden. Publiek en spelers van de elftallen van overige verenigingen worden verzocht het complex te verlaten na de wedstrijd of na het douchen.

 

Pers

De pers kan parkeren op de parkeerplaats bij sportcentrum De Vlaskoel en kan zich melden bij de hoofdingang van het sportcomplex van TVC ’28. Bij de hoofdingang zal de pers verder geïnformeerd worden over het persvak langs het veld.

Stewards en beveiliging

Voor de begeleiding en doorstroom van toeschouwers zal TVC ’28 gebruik maken van stewards en beveiliging. Wij verzoeken u vriendelijk de aanwijzingen van deze stewards en beveiliging op te volgen.

Horeca

Alle horeca zal buiten plaatsvinden. We hebben meerdere horecapunten ingericht om de bezoekersstromen goed te kunnen verdelen. Echter is er niet op elk horecapunt de mogelijkheid om te pinnen. Wij verzoeken u dan ook om hier rekening mee te houden en contant geld mee te nemen.

Zitplaatsen en 1,5 meter

Op het sportcomplex van TVC ’28 zijn terrassen ingericht. Op deze terrassen is het verplicht een zitplaats te hebben. Langs het veld dient 1,5 meter afstand tot elkaar te worden gehouden. Hiervoor zijn markeringen langs het veld aangebracht.

 

Veiligheids- en hygiënemaatregelen (coronaprotocol)

Verder willen we u nogmaals wijzen op de volgende veiligheids-en hygiënemaatregelen:

  • Geen toegang bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen
  • Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand (2 armlengtes)
  • Schud geen handen
  • Was vaak uw handen met water en zeep, juist ook voor en na het bezoek aan het sportcomplex
  • Hoest en nies aan de binnenkant van uw elleboog
  • Vermijd drukte en geef elkaar de ruimte
  • Geforceerd stemgebruik langs de lijn is niet toegestaan
  • Respecteer en volg de aanwijzingen van het personeel, stewards en beveiliging
  • Betaal daar waar het gefaciliteerd wordt zoveel mogelijk contactloos met uw betaalpas of smartphone

Wij verzoeken u de deze veiligheids- en hygiënemaatregelen in acht te nemen en doen een beroep op uw gezonde verstand en verantwoordelijkheid.

Ondanks alle coronamaatregelen kijken wij uit naar de derby van aanstaande zondag. Laten we er met elkaar een mooie, sportieve, maar vooral gezonde editie van maken! Wij wensen u alvast veel plezier langs de lijn of online!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar kantine@tvc28.nl.

Algemeen Bestuur TVC ‘28

Commissie Horeca & Events

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws