TVC ’28 opent eregalerij op nieuwe tribune

In de zomer van 2023 is een prachtige tribune verrezen op het sportcomplex van TVC ’28. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de eregalerij geopend en zijn in bijzijn van de familie de portretten onthuld van wijlen voorzitters René Oosterlaken, Hans Hofste en wijlen terreinbeheerder Johan Voss. Ze hebben ieder voor zich en in hun rollen veel betekend voor TVC ’28, maar zijn helaas ook alle drie te vroeg overleden.

René Oosterlaken
Onder zijn voorzitterschap en bezielende leiding is TVC ’28 uitgegroeid tot een club die financieel gezond is; waar stabiliteit heerst in alle geledingen van de club; waar sportief gezien alle teams op een prima niveau voetballen; die over een accommodatie beschikt waar velen jaloers op zijn en een club is waar mensen zich mee verbonden willen voelen.

Hans Hofste
Hans is, vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid, 9 jaar lang de grote kartrekker geweest van de Carnavalsallee namens de volleybal, basketbal en voetbal. Ook was hij een groot voorstander van het multifunctionele gebruik van onze accommodatie en clubhuis. Hans onderhield ook zeer goede contacten met de zorgpartijen, aanpalend aan ons complex en met de gemeente Tubbergen.

Johan Voss
Bij TVC ’28 kende iedereen Johan en Johan kende iedereen. Johan was bijna 30 jaar lid van onze vereniging en startte binnen TVC ’28 als leider bij de jeugd. Na een tijdje was er binnen de club behoefte aan – zoals we dat destijds noemden – een terreinknecht. Johan nam deze taak op zich en stortte zich vol overgave en toewijding op deze klus. Johan was een ‘manusje-van-alles’.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws