TVC ’28 onderschrijft oproep burgemeester aan jongeren

Recent heeft burgemeester Haverkamp onderstaand bericht naar de jongeren in onze gemeente gestuurd.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Aangezien een deel van deze jongeren ook lid is van onze vereniging onderschrijven wij als bestuur van TVC ‘28 het belang van onderstaand bericht:

Beste jongere,

Wat is er nou leuker dan dat je de avonden en weekenden lekker samen met je vrienden door kan brengen in de keet? Toch wil ik je vragen om dit de komende 3 weken niet te doen. Niet omdat ik je de gezelligheid niet gun, maar omdat het serieus verstandiger is om even fysieke afstand te nemen.

Zoals je weet is corona enorm besmettelijk. Jongeren lijken er wat minder vatbaar voor te zijn, maar zij kunnen ziek worden. Dat moet je niet willen, want het zou toch ontzettend naar zijn als jouw ouders of opa’s en oma’s via jou worden besmet. De enige manier om de verspreiding van het virus te vertragen is om ons allemaal, van jong tot oud aan de regels te houden.

Het is niet leuk, maar het is op dit moment wel het beste wat we kunnen doen. Dit filmpje heb je vast al wel voorbij zien komen op internet, maar ik wil hem je toch even sturen. Want hierin wordt heel duidelijk uitgelegd waarom het zo ontzettend belangrijk is om ons aan de maatregelen te houden.

Ik weet dat ik veel van je vraag, maar ik hoop toch dat ook jij je de komende tijd aan de maatregelen houdt en in plaats van live tijd met je vrienden door te brengen, zoveel mogelijk thuisblijft en contact houdt via WhatsApp, Snapchat en alle andere sociale media die je hebt. Ik zeg het niet graag, maar ik hoop dat je de komende weken je mobiel extra gebruikt om je vrienden te contacten en wat minder de deur uit gaat ?.

Een hartelijke groet van burgemeester Wilmien Haverkamp-Wenker”[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws