Helaas gooide koning winter roet in het eten en werd de wedstrijd van vandaag afgelast, maar het feestje is er niet minder om!

Officieel mogen we dan misschien niet spreken van een kampioenschap, maar zoals door meerdere clubs al is aangekondigd: je mag toch wel een feestje vieren als je alles wint?! Dan ben je toch eigenlijk ook ‘kampioen’! Met ingang van dit seizoen spelen pupillen Onder 8 en Onder 9 jaar in de vernieuwde opzet op een kwart voetbalveld partijtjes van 6-tegen-6. Spelen op een kleiner veld sluit beter aan bij de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd. Daardoor kunnen de jongens zich nog beter ontwikkelen. De ontwikkeling, beleving en plezier van de kinderen staat hierbij voorop. 

De jongens van TVC ’28 JO9-1 hebben de eerste competitiehelft in de hoofdklasse laten zien dat ze het beste jeugdteam zijn van Twente in hun leeftijdscategorie. Winnen van o.a. ATC ’65, Quick ’20, Losser, NEO, Sparta Enschede en Avanti Wilskracht… dat zijn niet de minste clubs hier uit de regio. De jongens van TVC ’28 hebben in het eerste halfjaar al laten zien dat ze veel talent hebben, veel willen leren en vooral veel plezier hebben in het spelletje. Elke week is er keihard getraind en is er gewerkt aan het gezamenlijke teamgevoel. De meest in het oog springende uitslag is de 12-0 overwinning op Quick ’20. 

Op de teamdag van 16 december a.s. zullen we uitgebreid stilstaan bij deze knappe prestatie en er een gezellige dag van maken. De jongens zullen dan nog even in het zonnetje worden gezet en een persoonlijk aandenken voor deze knappe prestatie ontvangen.

Op de foto staan de jongens van JO9-1 nog eens op een rijtje en we stellen ze nog graag even aan jullie voor. Dit team bestaat uit de spelers Pieter Koers, Boet Derksen, Sander Droste, Daan Boerrigter, Brent Wentrup, Lars Perik en Lars Paus. De jongens zijn van trainingsstof voorzien onder de bezielende leiding van Niels Leemhuis, Niek Staarink en Thomas Tijhuis.Kortom: een mooi stel jongens waar TVC ’28 trots op mag zijn!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws