Theo Wildemors (links)

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge en onverwachte overlijden van Theo Wildemors op 18 augustus.

Theo Wildemors kenmerkte zich als een aimabel mens en was een alom gewaardeerd lid van TVC ’28. Tot aan 2016 was hij penningmeester van TVC ’28. Daarna werd hij penningmeester van – de aan TVC ’28 gelieerde – stichting ‘De Grote Moat’. Hij werd geroemd om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

In 2016 werd Theo benoemd tot erelid van TVC ’28 en het jaar daarop ontving hij de gouden bondspeld van de KNVB. De zilveren bondspeld had hij al in 2010 opgespeld gekregen.

Wij wensen zijn vrouw Thea, kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

In verband met het overlijden van Theo Wildemors heeft het algemeen bestuur van TVC ’28 het volgende besloten:

  • Trainingen mogen doorgaan.
  • (Oefen)wedstrijden mogen (aangepast) doorgaan. Aankomend weekend zal TVC 1 met een rouwband spelen en één minuut stilte in acht nemen. Daarnaast zal bij de oefenwedstrijden van TVC 2 en TVC 3 ook één minuut stilte in acht worden genomen.
  • Bij hun eerste competitiewedstrijd zullen TVC 1 en JO19-1 met een rouwband spelen en één minuut stilte in acht nemen.
  • De officiële opening van de nieuwe tribune op 25 augustus gaat niet door en zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws