Voorzitter Henk Wessels benoemd als eerste de prachtige prestaties van de prestatieve teams: TVC 1 Herbstmeister in de 1e klasse en kansrijk voor promotie. TVC 2 ook herbstmeister en ongeslagen in hoofdklasse en won 2e kerstdag het RSS Midwinter Futsaltoernooi en was daarmee de beste in de gemeente Tubbergen. Complimenten naar TVC 3 dat na de promotie van vorig jaar in de top meedraait in de 1e klasse.

TVC JO 19-1 is kampioen geworden in de 4e divisie met grote clubs als Excelsior 31, IJVV en Rohda Raalte en gaat promoveren naar de derde divisie. Ook de niet prestatieve teams en de vele jeugdteams zijn ontzettend belangrijk voor TVC ’28 en voor het dorp Tubbergen. Of het nou gaat om de vrijdagavond (35+), op zaterdag bij de jeugd of zondagochtend in alle vroegte, er wordt met plezier gevoetbald en dat is belangrijk. Het gaat bij TVC ’28 immers om plezier en prestatie.

Technische commissie
Veel werk is verricht door de technische commisie. Leo Hofste en Edwin Lenferink zijn erg druk geweest met de gesprekken met de (toekomstige) trainers. TVC 1: Michiel Mensink neemt afscheid en Koen Reinerink, Alaa Zibari en Peter Genegel hebben hun contracten verlengd en blijven ook volgend jaar betrokken bij de club. De nieuwe hoofdtrainer wordt Berthil ter Avest. TVC 2: Stephan Olthof vertrekt aan het einde van het jaar naar SDC ’12 in Denekamp, maar wil nog wel eerst TVC 2 kampioen maken. Stephan wordt volgend jaar opgevolgd door Ken Roling, de huidige assistent trainer van Tukkers 1. De technische commisie gaat zich de komende weken buigen over de trainer van TVC 3. Ook de technische commissie jeugd is druk geweest met de invulling van de prestatietrainers voor volgend jaar: Edward Wigger stopt als trainer van JO19-1 maar blijft bij de club om de opleidingscoördinatoren van de jeugd te ondersteunen. Chris Westenberg neemt volgend jaar, samen met Koen Leemhuis, de verantwoordelijkheid op zich voor JO 19-1. Pim Olde Hampsink en Timo Weghorst gaan komend seizoen de scepter zwaaien over JO 17-1. Thijs Olde Hampsink en Wessel Hofste gaan de JO 15-1 onder handen nemen. Gijs Kokhuis en Mats Olde Dubbelink JO 13-1 verzorgen deze jonge talenten van oefenstof. Bij JO-11, JO-10, JO-9 wordt gewerkt volgens het project ‘GELIJKE KANSEN’. Dat betekent dat er in grotere groepen wordt getraind en dat er tot op zekere hoogte flexibel zal worden omgegaan met de groepsindeling. Tenslotte zullen Michel Hoek en Tom Borggreve wedrom het aanspreekpunt zijn voor de JO-8 en de Kaboutergroep. Het moge duidelijk zijn dat de technische commissie van TVC ‘28 blijft kiezen voor het doorontwikkelen van eigen trainers met een TVC ’28 achtergrond. Maarten Booijink is jaren lid geweest van de technische commissie bij TVC ‘28, maar gaat hiermee stoppen omdat hij onderdeel uit gaat maken van de tuchtcommissie van de KNVB. Roy Alink is met ingang van het huidige seizoen bestuurslid voetbalzaken van TVC ’28 en als zodanig ook toegetreden tot de technische commissie.

Jubilarissen TVC ’28
TVC ’28 is een bloeiende voetbalvereniging en heeft een ledenaantal van 864. Daarvan zijn er 664 spelend actief waarvan er 122 meisjes/dames actief zijn. Er waren ook wederom de huldiging van diverse jubilarissen:

25 jaar lidmaatschap:
Ruud Lansink
Roy Kienhuis
Stefan Huiskes
Riky Hoek
Agnes Paus

40 jaar lidmaatschap:
Frank Oude Luttikhuis
Peter van der Krabben
Ronald Grootelaar

50 jaar lidmaatschap:
Paul Koopman
Harrie Reinders
Ewald Everlo
Alwy Leemhuis

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws