Nieuwe voorzitter technische commissie

Sinds november vorig jaar stond de vacature van voorzitter technische commissie open en al langer die van bestuurslid voetbaltechnische zaken. Zeer recent is met een kandidaat overeenstemming bereikt voor beide posities.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Het algemeen bestuur is blij dat met Guus Olde Hampsink de positie van voorzitter technische commissie weer ingevuld is. Guus is als coördinator van JO19 en TVC 3 bekend met het reilen en zeilen van de technische commissie en zal met ingang van 1 maart ook aan het roer staan.

Daarnaast zal het algemeen bestuur Guus Olde Hampsink in de eerstvolgende algemene ledenvergadering van TVC ’28 voordragen als (beoogd) lid van het algemeen bestuur. Na instemming van de algemene ledenvergadering van TVC ’28 zal het algemeen bestuur Guus officieel benoemen tot bestuurslid voetbalzaken.

Dat Guus zowel de positie van voorzitter technische commissie als die van bestuurslid voetbalzaken op zich neemt vraagt om een herijking van de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden binnen de technische commissie (voor de junioren en senioren). Binnenkort zal Guus dit samen met beide technische commissies verder verkennen.

Het algemeen bestuur wenst Guus veel succes als voorzitter technische commissie en heet hem alvast van harte welkom als beoogd lid van het algemeen bestuur[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws