Contractverlenging trainers TVC 1 en TVC 2

TVC ’28 is dit seizoen in de 4e divisie D gestart met Berthil ter Avest als nieuwe hoofdtrainer. De technische commissie senioren van TVC ’28 ziet dat onder zijn leiding de prestaties, ontwikkeling en attractieve speelstijl van TVC ’28 tot de verbeelding spreken. Daarom is de technische commissie senioren van TVC ’28 verheugd dat het contract met Berthil ter Avest voor een jaar verlengd is.

tvc-28-hoofdtrainer-berthil-ter-avest

Koen Reinerink heeft zijn contract met TVC ’28 ook voor een jaar verlengd en zal Berthil ter Avest volgend seizoen wederom bijstaan als assistent-trainer van TVC ’28.

tvc-28-koen-reinerink-assisten-trainer
Wel zal TVC ’28 op zoek moeten naar een andere keeperstrainer voor het keurkorps van de vereniging. Peter Genegel, de huidige keeperstrainer, stopt namelijk aan het eind van dit seizoen.

Tot slot heeft Ken Roling (trainer TVC 2) zijn contract met TVC ’28 voor een jaar verlengd. De technische commissie senioren is zeer te spreken over de prestaties en hoge klassering van TVC 2 in de reserve hoofdklasse A en is blij dat Ken Roling langer aan de vereniging verbonden blijft.

De technische commissie senioren wenst het trainersgilde veel succes bij de prestatieve ontwikkeling van hun elftallen.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws