Op paaszaterdag moest TVC 1 thuis aantreden tegen een concurrent voor de titel, te weten Bon Boys uit Haaksbergen. Onder ideale omstandigheden ontspon zich een attractief duel, waarbij TVC 1 het meest efficiënt met de kansen wist om te gaan en zodoende aan het langste eind trok. TVC 1 blijft zo op koers voor de koppositie.

Wedstrijdverloop:
TVC 1 begon goed aan de wedstrijd wat in de 2e minuut al leidde tot een grote kans voor Tom Koelman. Hij kon vanuit vrije positie inkoppen, maar  zijn kopbal werd door de doelman van Bon Boys over het doel getikt.

In de 11e minuut kreeg TVC 1 een vrije trap op zo’n 20 meter van het doel van Bon Boys. Okke Schepers maakte dankbaar gebruik van dit buitenkansje en schoot de bal fraai achter de doelman van Bon Boys.

De rest van de 1e helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af, waar beide ploegen uitstekend combinatievoetbal lieten zien, wat echter niet tot veel kansen leidde.

Na rust was het woord aan de uitblinker bij TVC 1 Stef Roelofs.

In de 57ste minuut omspeelde hij eerst de doelman van Bon Boys, maar zag zijn inzet gekeerd door een verdediger, die vervolgens zeer knullig uitverdedigde, waardoor Stef de bal alsnog in het doel kon schieten.

In de 60ste minuut passeerde Stef aan de rechterkant van het veld met een geweldige rush de laatste man van Bon Boys en rondde deze actie op doeltreffende wijze af.

Na deze achterstand gaf Bon Boys zich nog niet gewonnen en bleef met goed combinatievoetbal druk uitoefenen op de verdediging van TVC 1.

In de 70ste minuut werd slordig uitverdedigen door de nummer 10 van Bon Boys Milan Bultman afgestraft door van afstand raak te schieten.

In de 80ste minuut was het Martijn Richters die met een fantastisch afstandsschot de doelman van TVC 1 Ruud Hesselink te passeren.

Door deze treffer kwam de spanning geheel terug in de wedstrijd, maar tot veel uitgespeelde kansen kwam het niet meer.

Al met al een verdiende overwinning voor TVC 1, al gaan de complimenten ook zeker uit naar een goed combinerend Bon Boys, dat er mede voor zorgde dat de toeschouwers van een leuke wedstrijd konden genieten.

Aanstaande donderdag speelt TVC 1 een inhaalwedstrijd in Enschede tegen Victoria. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. Volgende week zondag staat de thuiswedstrijd tegen Achilles 12 uit Hengelo op het programma. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Scoreverloop:
11e minuut 1-0 door Okke Schepers
57ste minuut 2-0 door Stef Roelofs
60ste minuut 3-0 door Stef Roelofs
70ste minuut 3-1 door Milan Bultman
80ste minuut 3-2 door Martijn Richters

 

TVC 2 trekt aan kortste eind tegen Rohda Raalte 2

Zondagochtend nam de ploeg van René Remie het in Tubbergen op tegen de nummer 2, Rohda Raalte 2. Voor rust kwamen de Raaltenaren op voorsprong, maar maakte Carlo Stroot al snel gelijk. Waar TVC 2 vooral voetballend tot kansen probeerde te komen, werd Rohda Raalte 2 uitsluitend gevaarlijk vanuit de omschakeling. Dit resulteerde na rust al snel in de 1-2 voor de uitploeg. Het tweede elftal ging op jacht naar de gelijkmaker maar was niet scherp in de afronding. De tegenstander was veel effectiever. Tubbergs balverlies werd genadeloos afgestraft, 1-3. Vlak voor tijd deed pinchhitter Kai Steggink nog wat terug, maar het bleef bij 2-3.

Volgende week speelt TVC 2 wederom een thuiswedstrijd. Om 11.15 uur komt Longa’30 2 op bezoek.

TVC 3 maakt zesklapper tegen Quick’20 4. 

Voetballend kwam Quick er af en toe beter uit maar het was TVC3 dat op voorsprong kwam. Tom Gast zette met een uitstekende vrije trap de 0-1 op het scorebord. Enkele minuten later was het Daan Steenbakker, op aangeven van Wouter Veldhuis, die de marge verdubbelde. Quick kwam snel terug in de wedstrijd door een penalty te benutten. Gelukkig voor TVC3 was het Daan Steenbakker die het verschil op twee doelpunten zette. 1-3 en tevens de ruststand.

Quick startte beter aan de tweede helft maar waar het dit seizoen na rust nog wel eens mis wil gaan, ging het vandaag goed. Binnen 5 minuten maakte Daan Steenbakker zijn 3e doelpunt. 1-4. Quick vond het wel best en liet het een beetje lopen. Daan Steenbakker kroonde zich tot matchwinner door nog tweemaal te scoren en de eindstand op 1-6 te bepalen.

Volgende week gaat TVC 3 op bezoek bij DSVD 2.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws