TVC ’28 wist op een doordeweekse speelronde Victoria ’28 te verslaan zonder te overtuigen. In een wedstrijd waar veel balverlies werd geleden wist TVC ’28 op de juiste momenten te scoren. Na 15 minuten was het Stefan Huiskes die de meest oplettende was in de 16 meter. Een beheerst schot tekende de 0-1. Hierna controleerde TVC ’28 de wedstrijd. Het was op slag van rust het Stef Roelofs met de 0-2. In de counter was het Bas Blokhuis die perfect voor gaf en Stef Roelofs wist doeltreffend af te ronden.

De tweede helft was een kopie van de eerste. Veel balverlies over en weer, maar TVC ’28 wist de wedstrijd te controleren. In de 55ste minuut wist Tom Koelman de 0-3 op het scorebord te zetten. Een afgeslagen schot van Jeffrey Huizinga werd oplettend binnen geprikt door Tom Koelman. In het resterende gedeelte wist Victoria ’28 nog eenmaal doeltreffend af te ronden. Eindstand: 1-3.

Aankomende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Achilles ’12 op het programma. Om 14.30u zal de bal gaan rollen in Tubbergen.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws