De wedstrijd kwam rommelig op gang. In een openingsfase waarin beide ploegen enkele kleine kansen kregen was het Tom koelman die als eerste dicht bij een doelpunt was. Zijn inzet belandde op de lat. Het zelfde gebeurde niet veel later aan de andere kant, de spits van Columbia 1 wist de lat te raken met een mooie boogbal. Na een half uur spelen was het Stef Roelofs die op solotoer ging. Na 2 man te hebben gepasseerd was het de keeper die aan de noodrem trok, dit met een penalty en een rode kaart tot gevolg. Jeffrey Huizinga wist in eerste instantie te missen, Okke schepers lette goed op en wist alsnog beheerst af te ronden; 0-1.  In de resterende minuten wisten beide ploegen geen kansen meer te creëren.

TVC 1 begon zwak aan de tweede helft en kwam niet verder dan een afstandsschot van Jeffrey Huizinga op de lat. Na aanhoudend commentaar op de scheidsrechter werd de wedstrijd enkele minuten stil gelegd. Na een korte pauze werd de wedstrijd hervat. TVC 1 begon aanzienlijk beter en wist enkele keren gevaarlijk eruit te komen. Na 72 minuten besloot de scheidsrechter wederom en definitief de wedstrijd stil te leggen. Resultaat: voor 18 minuten zal TVC 1 terug moeten naar Apeldoorn.

Volgende week zondag reist de hoofdmacht van TVC 1 af naar Hengelo. Op Sportpark Slangenbeek van ATC 1 zal de aftrap plaatsvinden om 14.00u.

TVC 2 afgelast

TVC 2 zou op bezoek moet bij DCS 2 in Zevenaar, echter werd deze wedstrijd afgelast. Volgende week speelt TVC 2 tegen Heino 2. In Heino wordt er om 10.00u afgetrapt.

TVC 3 wint van sv De Lutte 2 met 4-2

TVC 3 moest vandaag onder winterse omstandigheden aantreden tegen sv De Lutte 2. Het koude weer had invloed op beide elftallen aangezien er niet veel gecreëerd werd. TVC 3 had in deze fase het overwicht en na een half uur spelen zorgde Robin Horst voor de langverwachte 1-0. De afvallende bal uit een corner werd hard ingeschoten. Vlak voor rust zette Daan Steenbakker Robin Horst vrij voor de keeper. Robin faalde niet en schoot de 2-0 binnen. De Lutte 2 deed op slag van rust nog wat terug. Een vrije trap werd door Bram Kamphuis gekeerd maar in de rebound was het alsnog raak, 2-1.

Na rust tapte De Lutte 2 uit een ander vaatje. Met hard spel werden kansen afgedwongen. Goed doorjagen van de spits zorgde voor de 2-2. Via een vrije trap, die door de keeper van De Lutte 2 verkeerd werd ingeschat, zette Daan Steenbakker op TVC 3 op een 3-2 voorsprong. TVC 3 was hierna de betere en Robin Horst completeerde zijn hattrick door een corner fraai binnen te koppen. 4-2 en tevens de eindstand.

Volgende week speelt TVC 3 thuis tegen Oldenzaal 2. De aftrap is om 11.15u.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws