Vier de zomer samen met slagerij Hulshof!

Keurslagerij Hulshof is sinds 1936 een begrip in Tubbergen. In februari 2019 werd Marieke Hesselink de vierde eigenaar van de keurslager en nam het stokje over van Bas Gilles die de slagerij 25 jaar heeft gerund. Voor de overname was Marieke al jaren werkzaam in de slagerij. “Voor mij was het een prachtige kans die ik met beide handen wilde grijpen”, aldus Marieke. “Sinds de overname is er in principe niks verandert en ook het personeel is allemaal gebleven.”

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Dat geldt ook voor het sponsorcontract met TVC ’28, die dit seizoen wederom verlengd is. “Het is mooi dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Tot een paar jaar geleden heb ik zelf altijd in Tubbergen gewoond en ik ben dus ook bekend met de vereniging. TVC ’28 is een mooie vereniging met een prachtig complex waar je als dorp trots op mag zijn. Daarom blijven wij graag sponsor van de club”. Naast het co-sponsorschap werken Slagerij Hulshof en TVC ’28 vaker samen, bijvoorbeeld bij de kerstattenties voor vrijwilligers of bij de barbecue tijdens het Bruisend Weekend op zaterdag. Hoewel er dit seizoen geen barbecue op De Grote Moat georganiseerd wordt, kunnen leden van de club deze zomer gewoon genieten van een goed stuk vlees op de eigen barbecue via Slagerij Hulshof.

Een heerlijke zomer
Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of komen er mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Hulshof biedt voor ieder wat wils! Kies uit speciale barbecue-pakketten of stel zelf een pakket samen en vul deze aan met dagverse salades en sauzen.

Alle barbecue pakketten zijn in de winkel, telefonisch of online via de website te bestellen. Bestel je het pakket voor 20.00 uur? Dan kan je deze de volgende dag ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Kortom: samen met Hulshof maak je er een heerlijke zomer van!

Tips van de meester
Wil jij net zo barbecueën als Slagerij Hulshof? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken! Tips voor een geslaagde barbecue vind je op: https://hulshof.keurslager.nl/home/barbecue/

In de flyer hieronder vind je alvast een goede uitleg over het bereiden van groot vlees (Bavette en Côte de boeuf) op de barbecue. Ook vind je in deze flyer meer informatie over de barbecue pakketten die je bij Slagerij Hulshof kan bestellen.

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws