Uniek Fysiotherapie ondertekent uitgebreid vijfjarig Stersponsorcontract bij TVC ‘28

Woensdag 15 juli ondertekende Norbert van de Graaf namens Uniek Fysiotherapie, een vijfjarig sponsorcontract bij TVC ’28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Daarmee is de voetbalvereniging een stersponsor rijker. Naast nieuwe reclameborden langs de velden van de club wil Uniek Fysiotherapie de club vooral ondersteunen door een actieve bijdrage aan de sportzorg van de club te leveren. Norbert is erg enthousiast om een meerwaarde te kunnen bieden rondom de professionalisering van de sportzorg bij TVC ’28: “Uniek fysiotherapie heeft zich nu bijna tien jaar geconcentreerd op de eerstelijns zorg van Sport en Jeugd. Dat heeft geleid tot een zekere expertise en ook onze praktijkvoering hebben we hier, met meerdere disciplines, op gericht.”

Professionaliseren van de sportzorg
Het professionaliseren van de sportzorg van TVC ’28 was voor beide partijen een uitgangspunt in de samenwerking. Zo is afgesproken dat Uniek Fysiotherapie samenwerkt met de TC over blessurepreventie, de (motorische) ontwikkeling van jeugdspelers en de indelingen van de trainingen, met daarbij o.a. specifieke aandacht voor de warming-up. Daarnaast wordt met de verzorgers van de selectieteams gekeken naar blessurepreventie door verzorging en begeleiding van spelers.

Hans Rikhof, voorzitter van de Technische Commissie, zegt over de samenwerking: “Als TC is het ons doel om de begeleiding van onze leden (jeugd en senioren) naar een hoger en professioneler niveau te brengen. De samenwerking met Uniek Fysiotherapie is daar een zeer goede aanvulling op. De visie van Uniek Fysiotherapie sluit, op basis van blessurepreventie, ontwikkeling van de jeugd en verzorging, naadloos aan bij de visie van TVC ’28. We zien de samenwerking met de daarbij behorende vervolgacties voor de komende jaren dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.”

Over Uniek Fysiotherapie
Uniek Fysiotherapie in Tubbergen bestaat uit een team van zes enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten waar laagdrempelig contact met de patiënten voorop staat. Maar niet alleen voor de algemene- en sport fysiotherapie kunnen klanten hier terecht. Ook worden manueel- en kindertherapie geboden, evenals echografie en blessurepreventie. Patiënten worden maximaal betrokken bij de keuzes en uitvoering van het behandelplan. Dit geeft patiënten duidelijkheid en zorgt voor een laagdrempelig contact tussen de fysiotherapeut en patiënt. Daarnaast is Uniek Fysiotherapie in 2016 een eigen gezondheidscentrum gestart met meerdere disciplines, specifiek gericht op sport- en jeugdzorg. Norbert van de Graaf is eigenaar en zelf als sportfysiotherapeut werkzaam bij Uniek Fysiotherapie www.uniekfysiotherapie.nl.

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws