Niels’ Slagerij en TVC ’28 gaan samen voor kwaliteit

Op 1 januari 2022 ging een lang gekoesterde wens van Niels Hofste in vervulling. Sinds die datum prijkt zijn naam aan de gevel van zijn eigen slagerij aan de Grotestraat. Zijn visie is om elke klant te laten genieten van de beste kwaliteit vlees en Tubbergenaren de prachtige, eerlijke producten nog meer te laten zien en proeven. Dit blijkt een succes. Niels’ Slagerij is met 13 medewerkers inmiddels een gevestigde naam in Tubbergen. Met zijn diepgewortelde passie voor kwaliteitsvlees en barbecueën, verzorgt Niels al vele jaren de barbecue tijdens het Bruisend Weekend van TVC ’28. Daarnaast is het bedrijf sinds twee jaar Stersponsor van onze club. Een mooie samenwerking, waarvan we hopen dat deze nog vele jaren blijft duren.

“Toen ik een paar jaar geleden in contact kwam met Wim Oosterik, de toenmalige eigenaar van Slagerij Wim, ontstonden er al snel gesprekken over de mogelijkheid om de slagerij over te nemen. Op dat moment was ik al gestart met ‘Niels’ Grill & Smoke’. Met dat bedrijf ben ik gepassioneerd bezig met barbecueën en het roken van vlees. Het overnemen van de slagerij was de perfecte kans om mijn bedrijf verder uit te breiden en mijn passie voor vlees en eten verder tot uiting te brengen”, zegt Niels. “Ik wilde altijd al mijn eigen slagerij hebben. Na een opleiding in detailhandel ben ik het slagersvak gaan leren. Daar leerde ik wat het runnen van een slagerswinkel inhoudt. Ook ben ik gespecialiseerd in het bereiden van vlees en maaltijdgerechten.”

Bewust omgaan met dier en natuur
“Mensen zijn zich steeds bewuster van het belang van goede en eerlijke voeding. Het begint allemaal met het maken van bewuste keuzes en weten wat je precies eet. Onze missie is om bewust om te gaan met dier en natuur. We zetten ons continu in om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en ons vlees komt uit eigen regio. Ook vinden we het belangrijk dat de dieren een goed leven hebben gehad. Daarom is onze missie: bewust omgaan met dier en natuur”, aldus Niels.

Genieten van voetbal op meerdere manieren
Niels geniet op meerdere manieren van de sport voetbal. Zo is hij fanatiek supporter van Feyenoord. Sinds zijn jeugd is hij al lid van TVC ’28. Momenteel speelt hij als keeper in het negende elftal. “Helaas is dit mijn laatste seizoen. Het wordt steeds lastiger om te combineren. Maar ik ben al heel lang en op meerdere manier bij de club betrokken. Zo organiseren we jaarlijks de barbecue tijdens het bruisend weekend, verzorgen we regelmatig de kerstattenties voor vrijwilligers en leveren we wekelijks gehaktballen, hamburgers en droge worsten aan de kantine. Deze samenwerking stelt ons niet alleen in staat om de club te ondersteunen, maar ook om onze band met de lokale gemeenschap te versterken. Daarnaast is het als bedrijf een prachtige kans om onze naamsbekendheid te vergroten. We zijn dan ook trots om deel uit te maken van de vereniging.”

Jeroen Droste, interim voorzitter van de sponsorcommissie, vindt het fantastisch dat een jonge, lokale ondernemer zijn bedrijf met zoveel inzet en passie in korte tijd heeft weten neer te zetten. “Niels’ Slagerij is inmiddels een gevestigde naam in Tubbergen. Met zijn visie tilt Niels zijn bedrijf en de kwaliteit van zijn service naar een hoger niveau. Dat is precies wat we bij TVC ’28 ook proberen te doen. Het is prachtig om te zien hoe een jongen van de club zich als ondernemer in de regio ontwikkelt. We zijn dan ook trots dat we Niels’ Slagerij als Stersponsor aan onze club hebben weten te binden.”

Meer informatie
Naast de slagerij biedt Niels’ Slagerij ook een breed scala aan cateringdiensten, barbecue producten en barbecue evenementen. Het bedrijf streeft ernaar om klanten een complete ervaring te bieden. Niet alleen door het leveren van topkwaliteit vlees, maar ook door middel van het bieden van een uitstekende service en ondersteuning bij (het plannen van) een feest of evenement. Of het nou gaat om een intieme bijeenkomst of groot feest. Meer informatie over Niels’ Slagerij, de verschillende diensten en kwaliteitsproducten vind je op https://nielsslagerij.nl.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws