News Outside breidt sponsorcontract met TVC ’28 verder uit

Sinds 2015 is News Outside sponsor van TVC ’28. Wat begon met een reclamebord langs het hoofdveld werd al snel meer. Zo breidde het bedrijf in 2017 het contract uit en werd stersponsor en heeft het diverse uitingen op het complex en op de plasmaschermen in de kantine van TVC ’28. Ook adverteert News Outside in het programmaboekje van het eerste elftal bij de thuiswedstrijden. Onlangs is het contract opnieuw uitgebreid. Sinds dit seizoen heeft er wederom een uitbreiding plaats gevonden en prijkt News Outside langs het vernieuwde kunstgrasveld en met een zichtlocatie vanaf het terras.

Belangrijk dat de sponsoring op niveau blijft
Dat News Outside de voetbalclub ondersteunt komt niet als een verrassing. Brian Brokelman is eigenaar van News Outside. Sinds 1988 is Brian spelend lid van de club. Hij draagt TVC ’28 dan ook een warm hart toe. “Zoals in het prachtige clublied van TVC ’28 naar voren komt stroomt het blauwwitte bloed de aderen rond. Ik vind het belangrijk dat de sponsoring op niveau blijft, zo niet uitgebreid wordt. Daardoor kan de contributie laagdrempelig blijven en wordt de financiële drempel om te (blijven) voetballen niet te groot. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we trainers en vrijwilligers van zowel prestatieve als recreatieve elftallen aan TVC ’28 kunnen blijven binden. Daar hoort ook een financiële bijdrage bij waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Sponsoring maakt dat mede mogelijk”, aldus Brian.

Een goed concept
News Outside is het adres voor krantenuitgaven. Of het nu gaat om een evenementenkrant, jubileumkrant of feestkrant. Het begon in 2013 met een evenementkrant voor de Ronde van Overijssel en het CSI Twente. Sinds 2016 is News Outside ook mediapartner van de Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen, Jumping Schröder Tubbergen, Schröder Masterclass en Glasrijk Tubbergen.

Brian zegt hier over: “Ik constateerde dat organisaties van evenementen de focus steeds meer legden op veiligheid en minder op PR. Ik besloot in dat gat in de markt te springen, namelijk door het uitgeven van evenementenkranten met mijn bedrijf News Outside. Het concept is dat ik de kranten gratis uitgeef en dat de organisatie me alleen van content hoeft te voorzien.”

In 2023 worden er 7 evenementenkranten en 2 recreatiekranten uitgegeven. De totale oplage bedraagt meer dan 100.000 gedrukte kranten in fullcolour. Naast een uitgeverij is News Outside ook een reclamebureau. Klanten kunnen er terecht voor kwalitatief goede en goedkope bouwhekdoeken of spandoeken. Ideaal om in te zetten als reclame of informatievoorziening tijdens bouwwerkzaamheden of evenementen. De doeken kunnen in diverse formaten en materiaalsoorten worden geleverd.

News Outside Voetbaldag 2023
Afgelopen jaar vond de eerste editie van de News Outside Voetbaldag plaats in de herfstvakantie. Ook in 2023 gaat News Outside, samen met PB Soccer uit Almelo, de voetbaldag organiseren. Noteer daarom alvast dinsdag 17 oktober in uw agenda zodat uw zoon of dochter een prachtige Champions League-beleving gaat ervaren op voetbalgebied. Iedereen is welkom tussen de 6 en 14 jaar, dus ook niet TVC-leden!

Wilt u weten wat News Outside voor uw evenement, bedrijf of instelling kan betekenen? Kijk voor alle mogelijkheden op newsoutside.nl.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws