Effect Personeelsdiensten nieuwe stersponsor TVC ’28

Sinds vorig seizoen is Effect Personeelsdiensten stersponsor van TVC ’28. In april dit jaar werd er 15 meter reclamebord aan het hoofdveld geplaatst. Daardoor is de sponsor nu ook zichtbaar aanwezig op sportpark De Grote Moat.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Thijs Oude Nijhuis is vestigingsmanager van het in Oldenzaal en Lichtenvoorde gevestigde bedrijf. Zelf heeft hij zo’n 20 jaar gevoetbald in Tubbergen en draagt de club nog steeds een warm hart toe. Hoewel het kantoor van Effect Personeelsdiensten niet in Tubbergen staat, ziet het bedrijf voordelen van sponsoring bij TVC ’28. “TVC ’28 is de enige voetbalvereniging van het dorp en heeft een groot aantal spelers en bezoekers. Via de borden aan het hoofdveld hebben we een goede zichtbaarheid bij een groot publiek. De club heeft, naast een sportief karakter, ook een maatschappelijk karakter. TVC ‘28 brengt mensen bij elkaar. Dat is precies wat we ook bij Effect doen. We brengen mensen bij elkaar en creëren nieuwe samenwerkingen. Dat doen we trouwens niet alleen in Oldenzaal en Lichtenvoorde. We hebben vacatures en opdrachtgevers verspreid over Twente, Salland en de Achterhoek. Een groot gebied dus”, aldus Thijs.

Wat kan Effect Personeelsdiensten voor jou betekenen?
Effect Personeelsdiensten is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Ben je net afgestudeerd en wil je de arbeidsmarkt op? Heb je in je huidige baan je plafond bereikt of wil je je ontwikkelen in een andere branche? Wellicht kan Effect Personeelsdiensten iets voor jou betekenen. “We zijn altijd op zoek naar mensen die graag willen werken”, zegt Thijs. “Het maakt niet uit of je geen ervaring hebt of jaren ervaring. De mens staat bij ons centraal, niet een CV. Via een persoonlijk gesprek kijken we naar jouw wensen en kwaliteiten en komen we vaak tot een functie bij die je past. Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? Kijk op www.effectwerkt.nl of kom een keer bij ons langs in Oldenzaal voor een kop koffie”.

Over Effect Personeelsdiensten
Effect Personeelsdiensten is een bemiddelaar in de Bouw, Techniek, Productie en Logistiek en Office in Twente, Salland en de Achterhoek. Het is een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. Effect Personeelsdiensten helpt, via persoonlijke aandacht, mensen aan een baan met toekomstperspectief. Daarnaast draagt het bedrijf bij aan de groei van opdrachtgevers, door kennis van de branche en focus op de arbeidsmarkt. In een maatschappij die steeds individualistische wordt, vindt Effect Personeelsdiensten het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met medewerkers en klanten. Het werk als bemiddelaar blijft immers mensenwerk. De kantoren van Effect Personeelsdiensten is gevestigd in Oldenzaal en Lichtenvoorde.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws