Droom van een overwinning met Slaapspecialist Oldenzaal

Slaapspecialist Oldenzaal is al meer dan zes jaar stersponsor bij TVC ’28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]De winkel wordt gerund door de familie Bruinsma. Hoewel deze familie niet in Tubbergen woont, is Slaapspecialist Oldenzaal als sponsor graag betrokken bij lokale verenigingen en activiteiten. Robin Bruinsma, manager van Slaapspecialist Oldenzaal zegt hierover: “Als sponsor en familiebedrijf dragen wij TVC ‘28 graag een warm hart toe. TVC ’28 is een familieclub. Een mooie club en een bekende en goede naam in de regio. Daarnaast ontvangen wij klanten vanuit heel Twente, dus ook vanuit Tubbergen”.

Wat Slaapspecialist Oldenzaal onderscheidt van andere beddenwinkels is dat naast bedden, vooral advies verkopen. Ons doel is dat de klanten krijgen wat ze nodig hebben en niet enkel het bed ze denken te willen hebben. De winkel biedt dan ook bedden aan in alle vormen en maten. Onderdeel van de collectie is zelfs een bed dat volledig op maat van de klant kan worden afgestemd door middel van een bodyscan. Aan de hand van de bodyscan kan worden bepaald waar het matras meer of juist minder moet ondersteunen. Zo krijgt iedere klant een matras dat ondersteunt specifiek voor zijn of haar lichaam. Dankzij deze moderne technologie en alle aanwezige kennis is Slaapspecialist Oldenzaal in staat om haar klanten het beste advies te geven.

Slaap je fit
Goed slapen is belangrijk om je fit te voelen. Wanneer je goed slaapt sta je uitgerust op en kan je op je best presteren. Zowel op de voetbal, maar ook in het dagelijks leven. “Één derde van ons leven brengen we slapend door. Hoe we tijdens de nacht hebben geslapen is essentieel voor hoe we ons overdag voelen en presteren. Een goed bed levert een essentiële bijdrage aan de slaapkwaliteit en dus ook aan de fitheid. Wij geven onze klanten graag persoonlijk slaapadvies, omdat iedereen wat anders nodig heeft en middels de 3D-bodyscan zijn wij in staat een bed perfect op het lichaam van iedere klant af te stemmen”, aldus Robin Bruinsma.

Over Slaapspecialist Oldenzaal
Slaapspecialist Oldenzaal is een echt familiebedrijf, gerund door de familie Bruinsma. De nachtrust van de klant staat altijd centraal. Naast het geven van uitgebreide uitleg over de bedden biedt Slaapspecialist Oldenzaal, in combinatie met hun geavanceerde 3D-bodyscan, graag adviezen en bedden op maat. In de winkel kunnen alle bedvarianten naar hartenlust worden uitgeprobeerd en met de vele mogelijkheden in kleuren en stoffen wordt het bed perfect afgestemd op de interieurkeuzes van de klant. Benieuwd naar wat Slaapspecialist Oldenzaal voor jou kan betekenen? De familie Bruinsma heet je van harte welkom in de showroom voor een vrijblijvende rondleiding. Ze nemen voor klanten graag de tijd en geven je graag advies onder het genot van een kop koffie. Liever eerst online een kijkje nemen? Op www.slaapspecialist.nl is alle informatie over de winkel, de service en de producten te vinden. Ook kan je er een digitale rondleiding volgen.

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws