De Jong & Laan nieuwe kledingsponsor TVC ’28 2

Vanaf dit seizoen prijkt de Jong & Laan op de borst van spelers van het tweede elftal van TVC ’28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]In 2020 heeft de organisatie een sponsorcontract voor de duur van vier jaar getekend. Nu het nieuwe seizoen van start is gegaan, zijn de spelers van het tweede elftal daadwerkelijk te bewonderen in het nieuwe tenue. De gloednieuwe kleding bestaat uit een wedstrijdtenue, inloopshirt, presentatiekleding en een voetbaltas.

Discipline en karakter
De Jong & Laan is trots om het tweede elftal van TVC ‘28 te sponsoren. “Als je als organisatie de kans krijgt om sponsor te zijn van een elftal dat op zo’n hoog niveau presteert, dan kun je niet anders dan deze kans met beide handen aanpakken”, zegt Jeroen Droste, partner van de Jong & Laan in Tubbergen. “Het vaak en ver van huis zijn voor wedstrijden, vraagt om discipline en karakter van de spelers. En dat tonen ze elke keer weer. Daar houden wij bij de Jong & Laan van!”

Hij vult aan: “Daarnaast vinden we het juist in deze tijd, waarin het verenigingsleven voor een groot deel stilligt, extra belangrijk om TVC ‘ 28 te steunen en onze betrokkenheid met de club te tonen”.

Lokale betrokkenheid
De accountants en adviseurs van de Jong & Laan Tubbergen zijn vertrouwde gezichten voor veel plaatselijke ondernemers. Niet alleen omdat het merendeel van hen uit Tubbergen en omstreken komt, maar ook omdat de Jong & Laan lokale betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. “Vandaar dat we met ons nieuwe, duurzame pand letterlijk dicht bij de klant (blijven) zitten, in hartje Tubbergen,” licht Jordy Siegerink, vestigingsmanager van de Jong & Laan in Tubbergen, toe.

Voetbaltoernooi
Veel medewerkers van de Jong & Laan Tubbergen zijn bij de voetbalclub betrokken als speler en/of vrijwilliger. De club is echter niet alleen bekend onder de Tubbergse medewerkers, inmiddels kennen zo’n beetje alle 700 de Jong & Laan’ers van de 23 vestigingen TVC ’28 wel. “Elk jaar rond juni is het namelijk weer zo ver, dan organiseren wij bij TVC ’28 het de Jong & Laan voetbaltoernooi”, vertelt Jordy.“ Van Groningen tot Elst, van alle vestigingen komen onze collega’s naar Tubbergen om de strijd met elkaar aan te gaan. De derde helft is bij de meesten favoriet; bier en schnitzels bij café De Kroeg. Elk jaar is het weer een harstikke gezellige middag, en dat al 10 jaar lang!”

Op de foto wordt het contract ondertekend door Jeroen Droste (links) en Jordy Siegerink (rechts) van de Jong & Laan Tubbergen. In het midden Rudy Bekhuis namens de sponsorcommissie met het nieuwe shirt.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws