Gisteravond stond de jaarlijkse sponsoravond bij TVC’28 op het programma. In eerdere edities kwamen cabaretier Thijs Kemperink en een bezoek aan Heracles al aan bod. Dit keer is er besloten om in het eigen grandcafé, oftewel de kantine van TVC’28, te blijven. En wat is dan toepasselijk om te organiseren? Precies, een bierproeverij van café Morshuis i.c.m. het Pakhuis Twente uit Albergen.

Om 17.00u werd de sponsoravond geopend door Arjan Weernink (voorzitter van de sponsorcommissie). Allereerst zette hij Frans Hendriksen in zonnetje. Na ruim 2 decennia actief te zijn geweest in de sponsorcommissie en er op zijn conto meer dan één miljoen euro in al die jaren is bijgeschreven heeft Frans besloten om te stoppen. Hij kreeg een mooie bos bloemen als blijk van waardering. Vervolgens haalde Arjan de sponsoren Rudy en Winny Hoek van Aannemersbedrijf Hoek & Zn. naar voren. Dit kwam vanwege het feit dat ze Bouwgroep Huiskes de keuze hebben gegeven om wederom alleen hoofdsponsor te worden. Rudy en Winny lieten weten dat ze dit gepast vonden omdat de familie Huiskes al langer sponsor bij TVC’28 is dan de familie Hoek. Dit werd niet alleen gewaardeerd door de aanwezige sponsoren in de zaal met een warm applaus maar ook door de sponsorcommissie. Dit deed de sponsorcommissie van TVC’28 met een mooie boeket bloemen voor Winny en een ingelijst shirt van TVC 1, met daarop de reclame van Aannemersbedrijf Hoek & Zn, voor Rudy. Deze zal binnenkort pronken op het kantoor van Rudy.

Vervolgens nam voorzitter Hans Hofsté het woord en hij bedankte de sponsoren voor de hoge opkomst. Verder ging Hans in op het feit dat niet alleen TVC’28 een heftig jaar heeft qua het overlijden van 5 gewaardeerde leden van TVC’28 met een blauw-wit hart maar dat sponsoren soms ook in financieel zwaar weer zitten/zaten. En toch blijven deze sponsoren, ook in moeilijke tijden, TVC’28 trouw. Dat geeft een warm en vertrouwd gevoel.

Daarna nam Olga Morshuis de microfoon en verklaarde het buffet voor geopend. Na het eten kreeg Edward Morshuis het woord inzake de bierproeverij. Zijn broertje Marc Morshuis van het Pakhuis Twente in Albergen stond achter de bar om de speciaalbiertjes uit te schenken. Het was een proeverij van 5 verschillende biertjes waarbij Edward het nodige vertelde in ’t plat.

Diverse lachsalvo’s klonken door de kantine en de keel werd goed gesmeerd. Al met al een zeer geslaagde sponsoravond met een prima opkomst. Op 12 februari is de volgende sponsorbijeenkomst tijdens de derby tussen TVC’28 en STEVO. Alle sponsoren van TVC’28 en STEVO worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws