Na een eerdere afgelasting dit jaar is de wedstrijd tussen TVC 1 en STEVO 1 nu vastgesteld op zaterdag 15 april (Paaszaterdag). Momenteel staat TVC 1 stijf onderaan en zal het komende zondag op eigen honk moeten winnen van Germania 1. Daarentegen is STEVO 1 ook nog lang niet veilig. In de eerste ontmoeting was TVC 1 in de eerste helft heer en meester. Echter wist TVC 1 via Jeffrey Huizinga slechts 1x te scoren. Dit brak de ploeg uit Tubbergen op na de thee. STEVO 1 kwam beter in de wedstrijd en wist via een perfecte vrije trap van Niels Wigger op gelijke hoogte te komen. Na 90 minuten stond er in Geesteren een 1-1 eindstand op het scorebord.

Wie wil zien hoe deze confrontatie tussen geel-rood vs blauw-wit er in Tubbergen aan toe gaat is van harte welkom op Sportcomplex De Grote Moat. Om 17.30u gaat de bal rollen in Tubbergen.