TVC ‘28 leed vanmiddag een dure nederlaag tegen koploper Bemmel en ziet de streep van de nacompetitie dichterbij komen. Na een flitsende start van de competitie moet nu de blik naar onderen worden gericht. Met de derby tegen Stevo in het vooruitzicht is er nog een hoop werk te verrichten komende week voor de staf van het eerste team om de neuzen weer de goede kant op te krijgen.

Wedstrijdverloop
TVC ’28 begon nerveus aan de wedstrijd, wellicht als gevolg van de slechte resultaten van de laatste wedstrijden. Bemmel was veelvuldig aan de bal en liet de bal goed rond gaan. In de 25ste minuut resulteerde dit in een grote kans voor Bemmel maar de lob over Job Kuipers belandde op de lat en kwam TVC ’28 hier goed weg. In de 31ste minuut was het wel raak. Een vloeiende aanval van Bemmel werd doeltreffend afgerond door de veel scorende spits van Bemmel, te weten Dennis Knuiman. Hij schoot de bal eenvoudig in het doel van TVC ’28. TVC ’28 nam daarna het initiatief een kreeg een paar kansen. In de 32ste minuut werd een schot van Jeffrey Huizinga geblokt. In de 33ste minuut was er een kopkans voor Mauro Plegt en in de 37ste minuut kopte Kelvin Stopel de bal net langs de paal. In de 39ste minuut was er nog een goede redding van Job Kuipers op een schot van Bemmel.

Na rust nam TVC ’28 het initiatief, maar het geluk was niet aan de zijde van TVC ’28 toen in de 51ste minuut de bal op de lat belandde en de rebound met veel kunst en vliegwerk uit het doel werd gewerkt. In plaats van de gelijkmaker scoorde Bemmel een minuut later wel. Een speler van Bemmel zag Job Kuipers ver voor zijn doel staan. Hij schoot vanaf de middellijn en de bal vloog, mede gedragen door de wind over de doelman van TVC ’28. TVC ’28 begon aan een nieuw offensief en in de 69ste minuut kon Joren Bosch het 16 meter gebied van Bemmel binnendringen waar hij ten val werd gebracht. De overigens goed lijdende scheidsrechter René Broekman vond de overtreding niet zwaar genoeg voor een strafschop. Bij een van de snelle uitvallen van Bemmel in de 79ste minuut was het echter wel weer raak. Aanvoerder Ricky Houterman kreeg de bal aangespeeld en schoot deze vervolgens onhoudbaar in de kruising. Een minuut later wist Jeffrey Huizinga eindelijk het doel van Bemmel te treffen. Hij plaatste de bal vanaf de linkerzijlijn over de doelman van Bemmel in de verre hoek. In de 82ste minuut kreeg Mauro Plegt een bijna niet te missen kans op de aansluitingstreffer, maar hij faalde van dichtbij. Twee minuten later werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid, toen geklungel in de achterhoede van TVC ’28 eenvoudig werd afgestraft. Een al met al verdiende nederlaag tegen een beter voetballende tegenstander, waarbij TVC ’28 zichzelf echter tekort deed door de vele kansen in de 2e helft niet te verzilveren.

Met de derby tegen Stevo volgende week in het vooruitzicht heeft TVC ’28 zichzelf geen goede dienst bewezen en zal de staf van TVC ‘28 er de handen vol aan hebben om te zorgen, dat TVC ’28 volgende week goed uit de startblokken zal komen. Wellicht dat het Tubbergse publiek volgende week in grote getale aanwezig zal zijn om het vlaggenschip van TVC ’28 te steunen in deze moeilijke periode.

Scoreverloop:
31ste minuut 0-1 door Dennis Knuiman
55ste minuut 0-2 door onbekende speler Bemmel
79ste minuut 0-3 door Ricky Houterman
80ste minuut 1-3 door Jeffrey Huizinga
83ste minuut 1-4 door onbekende speler Bemmel

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws