A.s. zondag 11 juni staat er een prachtig affiche op de rol in Harbrinkhoek. Noabers TVC’28 en STEVO vechten , in een allesbeslissende wedstrijd, op Sportpark Frielink uit wie er komend seizoen wederom op 1e klasse niveau mag acteren en wie er degradeert naar de 2e klasse. De aanvang van deze clash is om 14.00u.

De babyboomgeneratie denkt al gauw weer terug aan het seizoen 1982-1983 toen er in Harbrinkhoek 6.000 mensen kwamen kijken bij de wedstrijd tussen MVV’29 en STEVO. Pallets werden opgestapeld en platte wagens werden overal vandaan gehaald om iedereen een goed zicht op de wedstrijd te geven. Of dit zondag ook weer noodzakelijk is? MVV’29 heeft een prachtige tribune met rode kuipstoeltjes waar ongeveer 300 mensen op kunnen zitten. Het advies is dus om op tijd te komen per fiets vanuit Tubbergen, Geesteren, Albergen, Reutum etc…

TVC’28 is er afgelopen zondag niet in geslaagd om de 1-0 achterstand in FC Winterswijk om te zetten. De wedstrijd eindigde in een sobere 0-0 waardoor FC Winterswijk promoveerde naar de 1e klasse. STEVO wist de 2-0 achterstand bij BWO in Hengelo ook niet om te buigen. Er werd weliswaar gewonnen met 2-1 in Geesteren, maar dit bleek niet genoeg voor klassenbehoud.  Beide ploegen zijn gehavend door schorsingen van prominente basisspelers. Kortom het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Als liefhebber van het amateurvoetbal mag u deze wedstrijd niet missen!

SONY DSC

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws