De kantinecommissie bestaat momenteel uit 16 leden die de bardiensten en de keuken voor het grootste deel voor hun rekening nemen. Het zijn vrijwilligers die voor een vrijwilligersvergoeding voor u klaar staan. Daarnaast zijn er nog vele vrijwilligers die de commissieleden enkele keren per jaar ondersteunen. Met zijn allen zorgen zij er voor dat de voetballers, leiders en ouders van spelers van onze vereniging (en de bezoekende verenigingen) op speeldagen op een gezellige manier hun kopje koffie en/of drankje kunnen drinken. De medewerkers in de keuken voorzien de gasten ook van warme snacks. Alle diensten worden geregeld via een rooster. Met wensen en bijzonderheden van de vrijwilligers wordt altijd zo veel mogelijk rekening gehouden. Niet iedereen kan er evenveel tijd in steken. Maar …. vele handen maken licht werk.

De vrijwilligers
Het kantinepersoneel is een mix van jong en oud en van dames en heren. Het geeft een prettige sfeer die wij graag willen uitstralen naar onze gasten. En dat zijn natuurlijk de leden van TVC ’28 of van de bezoekende verenigingen. We hopen dat we deze prettige sfeer en hartelijkheid ook weer terug krijgen van de gasten. Ook dat maakt het werken in de kantine of keuken alleen maar fijner.

De lijst van vrijwilligers die de kantinecommissieleden ondersteunen is groot, maar er zijn vele wisselingen. Er is vrijwel altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Het komt voor dat we klem zitten en dan is een incidentele invalbeurt een mooie oplossing.  Dus… leden van TVC ’28, stel je beschikbaar zodat – in geval van nood – ook op jou een beroep kan worden gedaan!

Openingstijden
De kantine is standaard open op de donderdag- en vrijdagavond. Daarnaast is de kantine geopend tijdens bijeenkomsten (bijv. vergaderingen) en activiteiten (doordeweekse wedstrijden; toernooien; kaarten, etc.). In het weekeinde is de kantine op de zaterdag open van 07.30 tot 19.00 uur. Op zondag is de kantine ook vanaf 07.30 uur open. De sluitingstijd is afhankelijk van de wedstrijden van TVC 1. Bij de thuiswedstrijden van TVC 1 wordt om 19.00 uur afgesloten en bij de uitwedstrijden of geen programma sluit de kantine uiterlijk 16.00 uur. Natuurlijk zijn onze medewerkers ook aanwezig bij evenementen zoals het Bruisend Weekend, toernooien, de Mooswedstrijden, de feestavonden etc. Ook dan staan we voor je klaar!