Team Gemeente Tubbergen U13 wint laatste oefenwedstrijd van NEO met 7-1

Op woensdag 26 juni heeft Team Gemeente Tubbergen U13 het 2e en tevens laatste oefenduel ter voorbereiding op het International U12 Tournament van komende zaterdag gespeeld. De nieuwe JO13-1 selectie van NEO, met het oog op komend seizoen, was de tegenstander. Net als het 1e oefenduel werd ook dit duel ruim gewonnen door Team Gemeente Tubbergen U13. Na een ruststand van 4-1 werd het uiteindelijk 7-1. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. Wat beide oefenduels betekenen voor de rol die Team Gemeente Tubbergen U13 zaterdag op het toernooi zal kunnen gaan spelen is moeilijk te voorspellen. Het was in beide duels namelijk wat onwennig en de vraag of het positioneel nu goed staat of er toch nog wat moet worden geschoven om tot een betere balans te komen.

Wat beide oefenduels (6-0 en 7-1 winst) in ieder geval bij de spelers van ‘eam Gemeente Tubbergen U13 heeft opgeleverd is een stukje zelfvertrouwen. Na het duel werd er onderling nog gestreden voor de Penaltybokaal. De 1e prijs ging naar Bink (toevallig die dag ook jarig), de 2e prijs naar Floris en de 3e prijs naar Daan.

Op naar komende zaterdag waar de selectie, los van de resultaten, in ieder geval een onvergetelijke dag tegemoet gaat. Onder zomerse omstandigheden zal er op het prachtige complex van TVC ’28 de gehele dag volop gevoetbald worden. De opening is om 10.00u en de entree is gratis!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws