Onder prima weersomstandigheden voltrok zich de tiende editie van het internationale voetbaltoernooi voor jeugd onder 12 jaar, georganiseerd door TVC’28. De jeugdige profs van de toekomst, de talenten in de dop, lieten af en toe hun grote balvaardigheid al zien. De wedstrijden verliepen in een zeer sportieve sfeer, gezien het feit dat er het gehele toernooi geen kaarten door de scheidsrechters hoefden te worden uitgedeeld. Er was wederom een zeer sterk deelnemersveld met 2 Duitse, 1 Belgische en 9 Nederlandse teams.

Na afloop van de poulewedstrijden en de kruisfinales werd de finale gespeeld tussen de teams van Armina Bielefeld en Sparta Rotterdam. Arminia bleek vooral fysiek de sterkere te zijn en won de finale verdiend met 4-1. Vitesse eindigde als 3e en Schalke 04 werd 4e. Het gemeentelijk team wist beslag te leggen op een verdienstelijke 10e plaats. Helaas eindigde het team van TVC’28 als laatste, ondanks een zeer knappe zege op Twente in de poulewedstrijd.

Het toernooi werd afgesloten met de prijsuitreiking door FC Twente doelman Nick Marsman. Kortom een zeer geslaagd toernooi waar iedereen met plezier op terug kan kijken.

Imperessie 10e editie International U12 Tournament

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws