Verdere versoepeling van maatregelen

Naar aanleiding van het persmoment van minister-president Rutte op 27 mei wordt een aantal maatregelen versoepeld.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Voor TVC ’28 betekent deze versoepeling dat met ingang van 1 juni de jeugd van 13 t/m 18 jaar (onder begeleiding) weer zonder 1,5 meter afstand mag trainen. Sportwedstrijden blijven verboden. Evenals geen toeschouwers, geen gebruik van gezamenlijke kleedkamers en douches. En natuurlijk blijven de overige veiligheids- en hygiëneregels op het sportcomplex van TVC ’28 van kracht.

 

Daarnaast mag de kantine van TVC ’28 onder voorwaarden al op 1 juli open! Daarbij geldt in ieder geval de basisregel van het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar. Over aanvullende voorwaarden zal eind juni worden gecommuniceerd.

 

Het versoepelen van maatregelen is alleen mogelijk als de ontwikkeling van het coronavirus dit toelaat. Als het echt nodig is, dan kan een besluit om meer ruimte te geven weer worden teruggedraaid door het kabinet.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws