UPDATE MAATREGELEN CORONAVIRUS (4)

Gisteravond heeft minister-president Rutte in zijn persconferentie toegelicht dat de huidige maatregelen in het bestrijden van het coronavirus tot en met 19 mei onverkort van kracht blijven.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren. Naast het openstellen van de basisscholen en de kinderopvang mag er ook weer gesport worden!

Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport- en spel. Van officiële wedstrijden zal nog geen sprake zijn. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding samen buiten sporten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding sporten met elkaar, maar dan met minimaal 1,5 meter afstand ertussen.

Naar verwachting zal de gemeente Tubbergen hierover binnenkort afspraken maken met TVC ‘28. Het bestuur van TVC ’28 zal op basis daarvan, en met inachtneming van de richtlijnen vanuit de KNVB, zo spoedig mogelijk komen met nadere berichtgeving over het mogelijk onder begeleiding hervatten van de sportbeoefening door kinderen en jongeren op het sportcomplex van TVC ‘28.

Voor meer informatie: klik hier.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws