Grip houden op het coronavirus update 30 mei 2021

In de persconferentie van 28 mei hebben demissionair minister-president Rutte en demissionair
minister De Jonge aangekondigd stap 3 van het openingsplan op 5 juni te zetten. Met het
openingsplan wordt de samenleving stap voor stap opengezet en worden coronamaatregelen
voorzichtig losgelaten.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Wat betekent de derde stap in het openingsplan voor TVC ’28?
Vanaf 5 juni mogen volwassen vanaf 27 mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten. Daarnaast zijn jeugdwedstrijden in competitieverband voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar weer toegestaan. Op 5 juni zal gestart worden met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers (https://www.knvb.nl/regiocup). De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de speelweekenden van 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Meer informatie zal binnenkort via het kader van de teams worden verstrekt. Volwassenen vanaf 18 jaar mogen onderling wedstrijden in clubverband spelen. Toeschouwers zijn overigens nog steeds niet toegestaan. De kleedkamers en douches gaan ook weer open. Over het eventueel openstellen van
de sportkantine en het terras, en onder welke voorwaarden, zal het algemeen bestuur van TVC ’28 binnenkort een besluit nemen.

Waardering
Door ons aan de (basis)regels te houden en doordat inmiddels bijna 9 miljoen vaccinaties zijn gezet, kan de derde stap in het openingsplan worden gezet. Als algemeen bestuur van TVC ’28 wensen wij onze waardering uit te spreken voor alle (spelende) leden van TVC ’28 die zich de afgelopen maanden aan de (basis)regels hebben gehouden. En ook voor het blijven steunen van TVC ’28 door het voldoen van de volledige contributie in het afgelopen seizoen. Ook onze sponsoren en de vele vrijwilligers komt een woord van dank toe voor hun bijdrage aan TVC ’28. Per 5 juni 2021 gelden de volgende regels om samen veilig te sporten bij TVC ’28:

  • Kom niet eerder dan strikt noodzakelijk naar de training en verlaat na afloop zo snel mogelijk het sportcomplex.
  • Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? Blijf dan thuis.
  • Kinderen en jongeren t/m 17 jaar mogen trainen en jeugdwedstrijden spelen.
  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen in groepen van maximaal 50 personen trainen en onderling wedstrijden in clubverband spelen
  • Bij het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
  • Neem je eigen gevulde bidon mee naar de training.
  • Kleed- en doucheruimtes zijn weer open.
  • Kantine en buitenterras zijn tot nader bericht gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.

Sport bewust. Houd je aan de regels. Zo hebben we samen sportplezier! Meer informatie: www.tvc28.nl

Heb je nog vragen, neem dan contact op met één van de leden van het AB-coronateam:
– Paul Olde Dubbelink (06-51808830).
– Henk Wessels (06-10961970).[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws