Grip houden op het coronavirus | Update 25-11

Het AB-coronateam heeft per 24 november 2021 besloten geen verdere beperkingen op te leggen voor de aanstaande wedstrijddagen. Om misverstanden op wedstrijddagen te voorkomen vraagt het AB-coronateam aandacht voor het volgende:

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Coronatoegangsbewijs óf thuis omkleden
Ben je 18 jaar of ouder, dan vraagt de beveiliger bij binnenkomst op sportcomplex de Grote Moat van TVC ’28 om jouw coronatoegangsbewijs of QR-code. De beveiliger ziet bij het controleren van jouw QR-code een groen scherm als je beschikt over een geldig test-, vaccinatie- of herstelbewijs. Met een geldig coronatoegangsbewijs heb je toegang tot de kleedkamer en kantine. Wie geen geldig coronatoegangsbewijs kan overleggen, mag geen gebruik maken van de kleedkamer en kantine, maar mag wel deelnemen aan de wedstrijd. Wel dient thuis omgekleed en gedoucht te worden.

Dus:

  • Bij een geldig coronatoegangsbewijs: wel wedstrijd, kleedkamer en kantine.
  • Bij geen geldig coronatoegangsbewijs: wel wedstrijd, geen kleedkamer en geen kantine.

Van het uitspelende team zijn maximaal 7 personen (kader/begeleiding en meerijdende ouders/verzorgers) met een geldig coronatoegangsbewijs welkom op het sportcomplex van TVC ’28.

Natuurlijk blijven de basisregels onverkort van kracht:

  • Was vaak en goed je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand op die plekken waar geen coronatoegangsbewijs verplicht is.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

Mocht de persconferentie van het demissionaire kabinet op vrijdag 25 november 2021 aanleiding geven tot aanvullende maatregelen dan zal dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd worden.

Sport bewust. Houd je aan de regels. Zo hebben we samen sportplezier!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met één van de leden van het AB-coronateam:
– Henk Wessels (06-10961970).
– Paul Olde Dubbelink (06-51808830).
– Gijs Heerts (06-83055404).[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws