Grip houden op het coronavirus (update 13 oktober 2020)

Vanavond hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge in hun persconferentie ingrijpende maatregelen afgekondigd wegens het sterk oplopende aantal besmettingen. Ook in de regio Twente en gemeente Tubbergen is hiervan helaas sprake.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Per 14 oktober gelden in ieder geval voor minimaal 4 weken de volgende regels op het sportcomplex van TVC ’28:

• Voor JO/MO-19 en seniorenteams zullen geen trainingen plaatsvinden en geen (oefen)wedstrijden worden gespeeld.

• Voor JO/MO-17 zullen wegens het aantal besmettingen voorlopig en tot nader bericht geen trainingen plaatsvinden en wedstrijden worden gespeeld.

• Voor de kabouters tot en met JO/MO-15 wacht het algemeen bestuur van TVC ’28 eerst de adviezen van de KNVB af. Naar verwachting zullen de regels voor deze teams morgen via de media van TVC ’28 worden gecommuniceerd.

• Op het sportcomplex van TVC ’28 mogen geen voetbal-gerelateerde vergaderingen meer worden gehouden. Het algemeen bestuur van TVC ’28 roept op deze vergaderingen uit te stellen of digitaal te houden en zeker niet op een andere locatie alsnog fysiek te beleggen.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws