Competities amateurvoetbal worden niet hervat

Beste leden,

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Gisteren heeft het kabinet de maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd tot en met 28 april. Dit is voor de KNVB aanleiding geweest de competities in het amateurvoetbal niet te hervatten.

De competities kunnen namelijk niet meer op een gewenste manier uitgespeeld worden voor de start van de zomerstop. Tevens heeft de KNVB besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgende seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Het bestuur van TVC ‘28 betreurt het stopzetten van de competities in het amateurvoetbal, maar heeft onder de gegeven omstandigheden natuurlijk alle begrip voor het besluit van de KNVB.

Naar aanleiding van de besluiten van het kabinet en de KNVB blijven bij TVC ‘28 de eerder afgekondigde maatregelen van kracht. Het sportcomplex van TVC ‘28 blijft zonder tegenbericht gesloten voor alle activiteiten.

We weten nu nog niet of de maatregelen na 28 april afgeschaald worden. Net als jullie hopen wij dat op termijn weer normaal getraind en gespeeld kan worden op de velden van TVC ‘28. Tot die tijd: Blijf gezond en heb oog voor elkaar.

Voor meer informatie: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws