Update bouw tribune: afronding laatste fase circulaire tribune TVC ‘28

De laatste hamerslagen hebben geklonken en de laatste timmerwerkzaamheden aan onze nieuwe circulaire tribune zijn  afgerond. Met veel toewijding en vakmanschap is er in de laatste periode door het bouwteam van Bouwgroep Huiskes en vrijwilligers de laatste hand gelegd aan de details die de tribune zo uniek maken. Van het zorgvuldig plaatsen van de zitplaatsen tot aan de prachtige houten accenten van de dug-outs en speakerruimte.

Het betonnen plateau voor de rolstoelgangers is gereed en zijn ook de laatste afbouwwerkzaamheden afgerond. Elk element draagt bij aan de bijzondere sfeer van de nieuwe circulaire tribune op ons sportcomplex. Het straatwerk rondom de tribune is inmiddels ook af. De keuze voor circulaire bouwmaterialen heeft niet alleen geleid tot een duurzaam resultaat, maar ook tot een tribune waar we trots op kunnen zijn.

Kortom aanstaande zondag, tijdens de eerste thuiswedstrijd, zal de tribune geopend zijn voor publiek. Hopelijk zijn alle 380 zitplekken bezet en hopelijk mogen we ook veel bezoekers met de rolstoel verwelkom. Zondag om 14.00u is de aftrap tegen VVOG uit Harderwijk. Kom onze jongens aanmoedigen en laat je horen als 12e man!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws