Uitnodiging opening tribune vrijdag 25 augustus

Ons sportcomplex De Grote Moat heeft een ware metamorfose ondergaan. De afgelopen maanden heeft onze hoofdsponsor Bouwgroep Huiskes, met ondersteuning van andere sponsoren en vrijwilligers van TVC ’28, keihard gewerkt om naast ons hoofdveld een prachtige (en circulaire) tribune te laten verrijzen. Tegelijkertijd is het aantal sponsoren dat TVC ’28 een warm hart toedraagt dermate uitgebreid dat ook een derde reclamering langs het hoofdveld kon worden gerealiseerd.

Met deze metamorfose krijgt ons sportcomplex de uitstraling die past bij een vereniging als TVC ’28. Het heeft alles in zich om voor een mooie – 4e divisiewaardige – voetbalentourage te zorgen die wij graag aan u willen laten zien.

Daarom nodigen we u uit voor de officiële opening van onze tribune op vrijdag 25 augustus vanaf 17.00 uur. Na de opening en enkele korte toespraken kunt u genieten van een hapje en drankje op ons terras (of in de kantine bij slecht weer).

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 18 augustus via secretaris@tvc28.nl.

Hartelijk groet,
namens het algemeen bestuur van TVC ’28

Henk Wessels
Voorzitter

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws